Bli-medlem--voksen-tilfreds-dame-med-hode-inntil-et-tre.jpg
Bli medlem i Parat

Det føles godt å være parat 

Det er ikke lett å være parat hvis du blir utsatt for urett på jobb. Som Parat- medlem får du en av Norges største fagforeninger i ryggen, i tillegg til å kunne nyte godt av mange medlemsfordeler

Publisert Sist oppdatert

Fagforeningen for deg

Parat er en en av landets største fagforeninger med over 43 000 medlemmer i alle sektorer.

Hovedoppgavene våre er lønns- og tarifforhandlinger og bistand til medlemmer som opplever ulike utfordringer i arbeidslivet.

Vi tilbyr også en rekke kurs og medlemsaktiviteter og mange andre gode medlemsfordeler. Vårt overordnede mål er å hjelpe deg til å få det best mulig på jobben.

Parat er tilknyttet Yrkesorganisasjonenes sentralforbund (YS) og vi er en av deres største organisasjoner. Både Parat og YS er partipolitisk uavhengige.

Alle kan bli medlem

Parat er for alle – uavhengig av yrke.

Vi har underorganisasjoner og medlemsgrupper for mange yrkesgrupper. Men selv om du ikke tilhører en av disse, er du hjertelig velkommen som medlem hos oss!

Sjekk oversikten over underorganisasjoner og noen av medlemsgruppene


Fordeler som lønner seg for deg!

Det er alltid lurt å benytte seg av fordeler, og spesielt i disse tider med økte kostnader. Som medlem kan du spare mye penger ved å benytte deg av fordelene. Få mest mulig ut av ditt medlemskap, benytt deg av fordelene.


Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS