Les

Karriereveiledning

Å ta grep om din karriere ved å skifte jobb eller ta mer utdanning er en viktig investering i livet ditt. Derfor kan det være smart å bruke litt tid og kanskje også noen kroner på karriererådgivning. 
Av Parat kompetanse 14.01.2019 12:53
Ønsker du større eller mindre utfordringer, eller trenger du et nytt miljø? Legger du om til en helt ny kurs, er det viktig å ta hensyn til dine naturlige egenskaper, kompetanse og interesser. Karriererådgivning kan gi deg innsikt, kunnskap og motivasjon til å starte!

Her får du tips til hvordan skrive et godt søknadsbrev, og om hvordan du skriver en god CV. Trenger du videre karriereveiledning, har Parat en avtale som gir deg rabatt på karriererådgivning gjennom Karrierehuset.

Karrierehuset hjelper  deg med å optimalisere dine muligheter på arbeidsmarkedet. Karrierehusets rådgivere er eksperter på arbeidsmarkedet, og har spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening med bruk av anerkjente verktøy. Dette sikrer en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet.

Karriererådgiving passer både for deg som har klare ambisjoner og vet hvor du vil, så vel som for deg som vurderer et alternativt karriereløp og trenger en sparringspartner på veien. Med riktig karriererådgivning reduserer du risikoen for feil karrierevalg og øker ofte nedslagsfeltet for jobbmuligheter du ønsker og velger å søke på. Kartlegging og bedre oversikt over din faglige- og erfaringsbaserte kompetanse vil gi deg bedre selvinnsikt og større muligheter på veien mot din nye jobb. Karriererådgivning passer for alle, uansett alder og jobberfaring. 
 

© Parat - din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Personvernregler i Parat
Parats presserom
For arbeidsgivere
RSS nyhetsstrøm

Våre nettsteder  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com

 

Vi er Parat - 
og vi jobber for at
du skal få en enda
bedre arbeidsdag!
Parats visjon

Kontakt oss

Tlf 21 01 36 00
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo