Les

Karriereveiledning

Å ta grep om din karriere ved å skifte jobb eller ta mer utdanning er en viktig investering i livet ditt. Derfor kan det være smart å bruke litt tid og kanskje også noen kroner på karriererådgivning. 
Av Parat Publisert dato 12.10.2018 12:10 redigert 02.11.2020 14:49
Ønsker du større eller mindre utfordringer, eller trenger du et nytt miljø? Legger du om til en helt ny kurs, er det viktig å ta hensyn til dine naturlige egenskaper, kompetanse og interesser. Karriererådgivning kan gi deg innsikt, kunnskap og motivasjon til å starte!

Her får du tips til hvordan skrive et godt søknadsbrev, og om hvordan du skriver en god CV. Trenger du videre karriereveiledning, har Parat en avtale som gir deg rabatt på karriererådgivning gjennom Karrierehuset.

Karrierehuset hjelper  deg med å optimalisere dine muligheter på arbeidsmarkedet. Karrierehusets rådgivere er eksperter på arbeidsmarkedet, og har spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening med bruk av anerkjente verktøy. Dette sikrer en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet.

Karriererådgiving passer både for deg som har klare ambisjoner og vet hvor du vil, så vel som for deg som vurderer et alternativt karriereløp og trenger en sparringspartner på veien. Med riktig karriererådgivning reduserer du risikoen for feil karrierevalg og øker ofte nedslagsfeltet for jobbmuligheter du ønsker og velger å søke på. Kartlegging og bedre oversikt over din faglige- og erfaringsbaserte kompetanse vil gi deg bedre selvinnsikt og større muligheter på veien mot din nye jobb. Karriererådgivning passer for alle, uansett alder og jobberfaring. 
 
© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm


Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Vi er Parat 

– og vi jobber for at du
skal få en enda bedre
arbeidsdag!

Mer om vår visjon

Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?