Les

Tilbud fra Karrierehuset

Parat har en avtale med Karrierehuset, som gir deg som medlem rabatt på ulike tjenester. Her finner du oversikten over forskjellige pakkeløsninger.
Av Parat kompetanse 14.01.2019 12:31

Karrierepakke (grunnpakke)
Ordinær pris: 7 900,- Medlemspris for Parats medlemmer: 5 900,-

Våre sertifiserte karriererådgivere skreddersyr din CV med spissede nøkkelkvalifikasjoner slik at ditt salgsdokument er konkurransedyktig i din bransje.

Visste du at en rekrutterer i dag i snitt bruker 5 sekunder på å evaluere om CVen din er aktuell for en konkret stilling? Våre karriererådgivere vet hva som kreves for at nettopp din CV går gjennom nåløyet så fremt kvalifikasjonene ellers stemmer med kandidatprofilen til aktuell stilling.

Vi hjelper deg med å forfatte det viktige søknadsbrevet slik at innholdet spisses optimalt i forhold til aktuell stillingsutlysning. Videre gir vi deg verdifulle råd i forhold til hvordan du forvalter din profesjonelle merkevare slik at du fremstår som en attraktiv arbeidstaker i din bransje.

Produkter:

 • Skreddersydd og spisset CV
 • Digitalt jobbsøkerverktøy (1 måneds lisens)
 • Søknadsbrev
 • Portrettfoto fra profesjonell fotograf til bruk på CV og LinkedIn

Karrierepakke med oppfølging og omfattende rådgivning
Ordinær pris: 23 400,- Medlemspris for Parats medlemmer: 17 900,-

For deg som ønsker å sikre en raskere vei ut i et nytt arbeidsforhold. Vi er din profesjonelle sparringspartner og rådgiver i forkant av og underveis i prosessen mot ny jobb. Kompetansekartlegging, spissing og profesjonalisering av CV og søknadsdokumenter, kartlegging av stillingsmarkedet, intervjutrening og bistand i forhandlinger med ny arbeidsgiver er essensen i denne karrierepakken.

Ved hjelp av en grundig kartlegging av deg og din kompetanse med anerkjente verktøy gir vi deg bedre innsikt i hvilke holdninger, interesser og ferdigheter som kjennetegner deg. En solid oversikt over din faglige- og erfaringsbaserte kompetanse vil gi deg bedre selvinnsikt på veien mot din nye jobb.

Våre sertifiserte rådgivere skreddersyr din CV med spissede nøkkelkvalifikasjoner slik at ditt salgsdokument er konkurransedyktig i din bransje.

Visste du at en rekrutterer i dag i snitt bruker 5 sekunder på å evaluere om CVen din er aktuell for en konkret stilling? Våre karriererådgivere vet hva som kreves for at nettopp din CV går gjennom nåløyet så fremt kvalifikasjonene ellers stemmer med kandidatprofilen til aktuell stilling.

Vi hjelper deg også med å forfatte søknadsbrevet slik at innholdet spisses optimalt i forhold til aktuell stillingsutlysning. Videre optimaliserer vi din profesjonelle merkevare i sosiale medier, med et spesielt fokus på LinkedIn.

Vi hjelper deg med å kartlegge stillingsmarkedet, finne aktuelle stillinger som passer ditt kandidatur hvis aktuelt, og bistår med å analysere stillingsannonser slik at dine søknadspapirer treffer og spisses optimalt til aktuell stilling.

Vi ruster deg for å gjøre et godt intervju ved å fokusere på presentasjonsteknikk, samt trene på aktuelle caser og intervjusituasjoner.

Vi er din profesjonelle sparringspartner i forhandling med potensiell arbeidsgiver slik at du oppnår de beste betingelsene på kort og lang sikt. Vi kvalitetssirkler referansene dine og gir deg råd i forhold til hvilke referanser du bør benytte til ulike stillinger.

Dersom aktuelt, fronter vi deg og ditt kandidatur til våre samarbeidspartnere i næringslivet og i bemanningsbransjen.

Antall rådgivningstimer: 7 timer rådgiving med en sertifisert karriererådgiver, i tillegg til oppfølging på mail og telefon ved behov. Din karriererådgiver jobber frem dine jobbsøkerdokumenter, foretar kartlegging av stillingsmarkedet og gjør forberedelser og etterarbeid utenom estimert antall rådgivningstimer.

Produkter:
 • Profilanalyse: Omfattende Persolog-rapport
 • Digitalt jobbsøkerverkty (2 måneders lisens)
 • Skreddersydd CV
 • Søknadsbrev
 • Intervjutrening med eventuell caseløsning Kvalitetssikring av referanser
 • Bistand i forhandlinger
 • Portrettfoto fra profesjonell fotograf til bruk på CV og LinkedIn

Besøk Karrierehuset her

© Parat - din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Personvernregler i Parat
Parats presserom
For arbeidsgivere
RSS nyhetsstrøm

Våre nettsteder  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com

 

Vi er Parat - 
og vi jobber for at
du skal få en enda
bedre arbeidsdag!
Parats visjon

Kontakt oss

Tlf 21 01 36 00
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo