Vi har inngått en ny avtale med Gjensidige som gir alle medlemmer enda bedre fordeler.

Sammen med YS forhandler vi på vegne av 240 000 medlemmer, slik at du kan være trygg på at du alltid har en god forsikringsavtale. Du beholder alle de gode fordelene du har i dag og i tillegg er det noen nye fordeler.

Nyheter:

  • Medlemmer over 35 år får nå 25 prosent rabatt på bilforsikring.
  • Ungfordelene gjelder nå helt frem til du fyller 35 år.
  • Nye fordeler på reiseforsikring og forsikringen alvorlig sykdom for deg under 35 år.

Sjekk alle fordelene i Gjensidige
Sjekk alle ungfordelene i Gjensidige


En av markedets beste innboforsikringer

YS Innbo dekker de private gjenstandene dine ved tyveri eller skade — for eksempel hvis det skulle oppstå en vannlekkasje eller brann. Den dekker også knust mobilskjerm for deg og familien.

Nytt medlem? Ikke gå glipp av velkomsttilbudet ditt. Som nytt medlem får du YS Innbo til halv pris et helt år, dersom du kjøper forsikringen før det har gått to måneder etter innmelding i Parat.

Sjekk pris og kjøp forsikring
Les mer om YS innbo

Bilforsikring

Du kan få 25 prosent rabatt (32 prosent om du er under 35 år) på Norges mest kjøpte bilforsikring, og 2000 kroner lavere egenandel, ved en kollisjonsskade årlig. Forsikringen gir også åtte års reparasjonsgaranti.

Sjekk bilforsikring til medlemspris
Les mer om bilforsikring

For deg som er under 35 år

Nå lanserer vi helt nye forsikringsfordeler for deg som er under 35 år. Med bedre fordeler enn noen gang, er det lønnsomt å være ung i Parat.

Se alle ungfordelene

Norsk tannhelseforsikring

Spar penger hos tannlegen. Ditt medlemskap i Parat gir deg ekstra god pris på tannforsikring fra Norsk Tannhelseforsikring.

Les mer på tannhelseforsikring.no

Få et samlet tilbud


     Det er enkelt å få et pristilbud på alle dine forsikringer digitalt, og har du behov for hjelp underveis, får du raskt hjelp fra en av Gjensidiges rådgivere.

Samle forsikringene dine hos Gjensidige!

Ikke gå glipp av medlemsfordelene dine!

For at du automatisk skal få rabattene du har krav på som medlem, må du samtykke til at Gjensidige kan få informasjon om deg og ditt medlemskap. Logg deg inn på Min side for å oppdatere dine samtykker.Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS