Parats pensjonsgruppe består av følgende ansatte: Fra venstre, Kjell Morten Aune, Truls Bjørhei, Stein Inge Abelvik, foran, Grete Dieserud og Thany Thileepan

Spør vår pensjonsgruppe

Er du medlem, kan du få råd av Parats pensjonsgruppe. De svarer på grunnleggenede spørsmål om pensjon i privat og offentlig sektor.

Parats pensjonsgruppe består av følgende ansatte: Fra venstre, Kjell Morten Aune, Truls Bjørhei, Stein Inge Abelvik, foran, Grete Dieserud og Thany Thileepan.

Vi kan bistå tillitsvalgte og medlemmer med veiledning i regelverket knyttet til pensjon. Dette inkluderer spørsmål knyttet til alderspensjon i folketrygden, offentlige og privat AFP, og de forskjellige tjenestepensjonsordningene. Når det gjelder spørsmål om individuell beregning av pensjon og pensjonssparing for den enkelte så bør dette rettes til de enkelte pensjonsleverandørene.

Parat tilbyr privat juridisk rådgivning til sine medlemmer. Dette innebærer to times gratis konsultasjon med en Parat-advokat i saker som ikke berører arbeidsforholdet. Dette kan for eksempel være spørsmål om pensjon.

Omfanget av ordningen er begrenset til to times arbeid.

Trenger du råd om pensjon?

Kontakt juridisk avdeling på telefon 489 92 032 eller send e-post til juridisk@parat.com

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS