Tilbud fra Karrierehuset

Parat har en avtale med Karrierehuset, som gir deg som medlem rabatt på ulike tjenester. Her finner du oversikten over forskjellige pakkeløsninger.

Om Karrierehuset

Karrierehusets leveranse preges av et individrettet fokus i alle ledd.

Deres ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, rådgivning, jobbsøkerverktøy og intervjutrening med bruk av adferdsanalyseverktøyet og personlig oppfølging gjennom hele prosessen, sikrer en rask og dedikert leveranse som resulterer i en prosess preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet. Karrierehuset og Parat har hatt et godt samarbeid om karriererådgivning og kurs gjennom en årrekke. Karrierehusets rådgivere har bred erfaring innenfor mange av de ulike bransjene, fagområdene og rollene til Parats medlemsmasse.

Deres solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet.

Parat karrierepakke 1: Ny start!

Ordinær pris: 6 900,- Medlemspris for Parats medlemmer: 5 500,-

Karrierehusets sertifiserte karriererådgivere skreddersyr din CV med spissede nøkkelkvalifikasjoner slik at ditt salgsdokument er konkurransedyktig i din bransje. Visste du at en rekrutterer i dag i snitt bruker 5 sekunder på å evaluere om CVen din er aktuell for en konkret stilling? Karriererådgiverne vet hva som kreves for at nettopp din CV går gjennom nåløyet så fremt kvalifikasjonene ellers stemmer med kandidatprofilen til aktuell stilling. De hjelper deg med å forfatte det viktige søknadsbrevet slik at innholdet spisses optimalt i forhold til aktuell stillingsutlysning. Videre gir de deg verdifulle råd i forhold til hvordan du forvalter din profesjonelle merkevare slik at du fremstår som en attraktiv arbeidstaker i din bransje.

Produkter:

2 timers rådgivning

Skreddersydd og spisset CV

Søknadsbrev

Parat karrierepakke 2: Permittert eller nedbemannet? En målrettet strategi mot et nytt arbeidsforhold!

Spesialpris for Parat-medlemmer NOK 12 000,-

Er du permittert eller nedbemannet? Karrierehuset vil hjelpe deg med å legge en effektiv og målrettet strategi mot et nytt arbeidsforhold. Du vil få en dedikert karriererådgiver som følger deg gjennom karriererådgivningsprosessen på 1 måned. Rådgivningstimene vil skreddersys hver enkelt og tilpasses individuelle behov. Vi vil sammen med deg utarbeide en jobbsøkerstrategi som setter retning og sikrer resultatmålet om ny jobb.

Din karriererådgiver vil følge deg gjennom en periode på 1 måned. Du vil i tillegg få mulighet til 1 time med personlig økonomisk rådgiving. I den økonomiske rådgivingen vil målsetningen være å skape en oversikt over kandidatens personlige økonomi, og lage en strategi for hvordan å legge opp økonomien nå som jeg søker etter jobber.

  • Du får en erfaren, sertifisert karriererådgiver som følger deg gjennom hele prosessforløpet.
  • Du vil få et grundig kartleggingsmøte hvor forventninger avklares. Hva ønsker du ut av prosessen? Hvilke mål har du? På hvilken måte ønsker du å gjennomføre rådgivingen?
  • Våre rådgivere er markedsorienterte og har nettverk, kompetanse, verktøy og erfaring som gjør at vi sammen legger en effektiv jobbsøkerstrategi hvor målsetningen er styrende gjennom hele forløpet.

Dette får du i Parats karrierepakke:

1 måneds oppfølging fra karriererådgiver med ubegrenset antall rådgivningstimer i perioden

1 times økonomisk rådgiving

Tilgang til digital jobbsøkerportal i 6 måneder

Persolog profilanalyse med omfattende rapport

Parat karrierepakke 3: Gjør det beste intervjuet!

Ordinær pris: 6 900,- Medlemspris for Parats medlemmer: 5 500,-

Intervjutrening i Karrierehuset foretas av en sertifisert karriererådgiver med spisskompetanse på rekrutterings- og intervjuprosesser. Intervjutreningen innledes med en profilanalyse i analyseverktøyet Persolog og gjennom en bevisstgjøring og en forsterket innsikt i dine styrker, ferdigheter og din sosial-, real- og formalkompetanse hjelper vi deg med å bli tryggere i intervjusituasjonen og sikre at du presenterer ditt kandidatur på best mulig måte. Karrierehuset utfører intervjutrening ved å gjennomgå et fiktivt jobbintervju for å gjøre deg bevisst din atferd og gir deg råd i forhold til hvordan du best besvarer ulike spørsmål. De går gjennom hvordan du optimalt kan formidle og kommunisere din motivasjon, dine styrker, din kompetanse og ditt utviklingspotensial i intervjusituasjonen. De gir deg råd i forhold til hvordan du spisser og definerer din kompetanse og dine nøkkelkvalifikasjoner opp mot aktuell stilling.

Antall rådgivningstimer: 3 timer

Produkter:

Persolog-rapport: omfattende profilanalyse

Konkrete råd for en optimal presentasjon av din profesjonelle merkevare

Rådgiving i forhold til eventuell caseløsning i forbindelse med intervjuet

Les også: Karrierehuset sin nettside for Parats medlemmer

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS