Prøv verktøyet som gir deg nye karrieremuligheter

Du har sikkert en ide om hva du kan og hvilke yrker som passer best for deg, men visste du at vi ofte har egenskaper vi ikke er klar over? Som medlem av Parat får du nå en unik mulighet til å lære mer om deg selv.

Med YS Karriereveiviser kartlegger du personligheten og interessene dine. Sannsynligvis oppdager du at du har kvaliteter som gir deg flere muligheter i arbeidslivet enn hva du trodde.

YS Karriereveiviser er et kartleggingsverktøy, hvor du svarer på en rekke spørsmål om deg selv. Til slutt sitter du igjen med en unik profil som forteller deg hvilke styrker du har og hvilke yrker som kan passe for deg.

Vi i Parat hjelper deg med arbeidsforholdet ditt. Nå ønsker vi også å bidra til at du blir enda mer attraktiv på dagens og morgendagens arbeidsmarked.

Derfor tilbyr YS-forbundene alle våre medlemmer denne tjenesten. Målet vårt er at du skal stå bedre rustet til å ta gode valg for fremtiden. Det kan handle om å bytte yrke, eller søke nye oppgaver innenfor det yrket og den arbeidsplassen du er på i dag. Mye handler om å sette ord på det du er god på.

NYHET! Nå lanserer vi personlig veiledning som en del av YS Karriereveiviser. Veiledningen foregår digitalt, med en sertifisert veileder og varer i 45 minutter. Samtalen tar utgangspunkt i dine kartleggingsresultater og dine styrker. Lenke til tjenesten finner du når du logger deg inn i karriereveiviseren.

Fem grunner til at du bør benytte YS Karriereveiviser

1. Du får kartlagt dine beste egenskaper.

2. Du får gode begreper for å beskrive deg selv og dine ferdigheter.

3. Du får et verktøy for å komme deg videre - enten i jobben du har eller hvis du vil bytte jobb.

4. Du får forslag til yrker som kan passe deg.

5. Du blir trolig positivt overrasket over deg selv.

Du finner YS Karriereveiviser her

Får du problemer underveis i Karriereveiviseren, så kontakt brukerstøtten på e-post; support@cxs.no

Formuler spørsmålet ditt mest mulig konkret og beskrivende, da øker sjansene for et raskt og godt svar :-)

NB: Du kan ikke kontakte Parat angående problemer med Karriereveiviseren.

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS