Bli medlem i Norges Politilederlag!

Norges Politilederlag (NPL) er den eneste arbeidstakerorganisasjonen kun for ledere i politiet. Våre gunstige medlemsfordeler og solide fagkunnskap gir deg lønnen du fortjener, god pensjon, tilgang på advokater og billigere bank og forsikring. Bli del av et sterkt fellesskap som kjemper for dine rettigheter. Velkommen til oss! Bli medlem Verv en kollega

NPL er en del av Parat – en arbeidstakerorganisasjon uavhengig av politiske partier, tilsluttet YS – og med over 41 000 medlemmer.

Norges politilederlag i Parat er en løsningsorientert fagforening, vi tror at medlemmenes interesser er best tjent med samarbeid og dialog, ikke konflikt. Våre tillitsvalgte snakker din sak!

NPL jobber for best mulig lønns- og arbeidsvilkår for ledere på alle nivåer og fagområder. NPL gir deg god støtte og et sikkerhetsnett i lederrollen. NPL jobber for utvikling av lederkompetanse i politiet og sammen med Parat utgjør vi et spennende ledernettverk på tvers av sektorer.

Hva får du som medlem av Norges politilederlag i Parat?

Du får hjelp og bistand fra Parats rådgivere og advokater i alle forhold som angår arbeidsforholdet ditt.

Dessuten får du tilgang til en av markedets beste forsikringer, blant annet NPLs egen forsikringsordning.

Du får også tilgang til rimelig boliglån, gode pensjonsløsninger i YS Pensjon, to timer gratis privatrettslig juridisk bistand og rabatter på en rekke tjenester som leiebil, drivstoff og hotell. Sjekk ut medlemsfordelene her.

Trenger du faglig påfyll? Parat tilbyr ikke bare opplæring i arbeidslivets lov- og avtaleverk, du kan også få tilgang til webinarer om aktuelle temaer, mulighet for å ta studiepoeng ved universitet og høyskole, og ikke minst Parats egen stipendordning. Les mer på Parat kompetanse

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS