Smilende, unge mennesker i en ring viser tommel opp.
Vern nye medlemmer og få gavekort som takk!

Verv en kollega og få gavekort!

Har du en venn eller kollega som vil bli medlem i Parat? Verver du et nytt yrkesaktivt medlem, gir vi deg et gavekort til en verdi av 500 kroner som takk for innsatsen. Jo flere du verver, jo flere gavekort får du!

Når du verver nye medlemmer til Parat, gjør du en viktig jobb for felleskapet! Samhold gir styrke og yrkesstolthet, og på en arbeidsplass er det viktig å ha et solid nettverk i ryggen. Vi stoler på personer som er lik oss selv. Du som Parat-medlem er derfor en viktig ambassadør for Parat på arbeidsplassen når du framsnakker Parat og fordelene med å være medlem.

Trenger du hjelp til å verve nye medlemmer?

Lurer du på hvilke gode argumenter du skal benytte for å lykkes med vervingen? Her gir deg deg gode verveargumenter. Du kan også ta kontakt med vårt nærmeste regionkontor. Husk at alle nye medlemmer får tre måneders gratis medlemskap. Nye medlemmer får også tilbud om innboforsikring i Gjensidige i et helt år til halv pris. 

Gavekort som takk for innsatsen

Når du verver et nytt yrkesaktivt medlem, som ikke har vært Parat-medlem de siste 12 månedene, sender vi deg et gavekort til en verdi av 500 kroner som takk for innsatsen. Parat benytter Paygoo forhåndsbetalt MasterCard. Du kan bruke det på nett og i alle butikker som aksepterer kort fra MasterCard.

Innmeldingsskjema for nye medlemmer

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS