Les

Gratis e-læringskurs

Parats egen kursvirksomhet er satt på vent på grunn av koronapandemien, men vi har samlet en rekke gratis nettkurs du som medlem eller tillitsvalgt kan ta på egen hånd. Se oversikten her!
Av Parat Publisert dato 22.04.2020 16:15 redigert 02.11.2020 15:38

Universitet- og høgskolekurs: MOOC
MOOC er en fellesside for såkalte "Massive Open Online Courses", altså akademiske kurs fra norske universiteter og høgskoler. Mange av nettkursene er gratis, og disse er merket spesielt. 

Universitet- og høgskolekurs: NTNU
NTNU tilbyr åpent nettkurs i det aktuelle temaet digital transformasjon og bærekraft. Kurset legger vekt på hva den økte digitaliseringen av samfunnet innebærer, hvilke konsekvenser den har for individer, organisasjoner og på samfunnsnivå. Hvilke utfordringer skaper nye teknologier?

OsloMet
OsloMet har både korte kurs og lengre utdanninger innenfor mange ulike fagområder. Nå tilbyr de utdanninger spesielt tilpasset for deg som er permittert eller arbeidsledig som følge av koronapandemien, og det er helt gratis å delta. 

Difi 
Direktoratet for forvaltning og økonomistyring og Digitaliseringsdirektoratet tilbyr hele 37 åpne nettkurs fordelt på ni temaer på sin læringsplattform. De fleste kursene er vinklet mot statlig sektor, men man kan også finne kurs i klarspråk, økonomiregelverk og ledelse. 

Kompetanse Norge
Kompetanse Norge har et knippe nettkurs i basisferdigheter, blant annet digitale ferdigheter, matte og regning, skriving og lesing, og muntlig kommunikasjon. 

Nettbasertekurs.no
På Nettbaserte Kurs er finner man åpne e-læringskurs i blant annet mental trening, stressmestring, ledelse, hukommelse, og skriving. 

Utdannet.no: Digitale og tekniske kurs
På nettsiden utdannet.no finner man videobaserte kurs på norsk om digitale temaer som Adobe Photoshop, digital markedsføring, markedsføring på sosiale medier, og mye mer. 

Knowledge Group: Office-programmene
Knowledge Group gir deg gratis videoleksjoner på Youtube i Windows Office-programmene, deriblant Word, Excel, Powerpoint og mer. Man lærer alt fra det helt enkle til det mer avanserte. 

Athenas
Athenas er nå klar med en perlerekke av gratis foredrag på nett, hvor du kan oppleve en av våre dyktige foredragsholdere på din egen pc, nettbrett eller mobiltelefon. Mens vi venter! Hvorfor mens vi venter? Jo, fordi det er det vi gjør i disse tider. Det eneste vi kan gjøre, vente og forberede oss på en tid etter dette.

© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm


Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Vi er Parat 

– og vi jobber for at du
skal få en enda bedre
arbeidsdag!

Mer om vår visjon

Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Cookie Consent Popup