Regionavdelingen i Parat søker ny medarbeider

Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon etablert 1. januar 2005 og tilsluttet Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS). Vi har over 70 ansatte og i overkant av 41 000 medlemmer innen de fleste yrker og bransjer innen alle sektorer i arbeidslivet. Vårt hovedkontor ligger sentralt i Oslo, og vi har regionkontorer i seks norske byer. Vi er opptatt av et mangfoldig arbeidsmiljø, og alle kvalifiserte oppfordres til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, nedsatt funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller alder.

Har du interesse for arbeidstakeres rettigheter og verdien av et organisert arbeidsliv? Vi søker en erfaren, løsningsorientert og serviceinnstilt rådgiver med kompetanse på lov- og avtaleverk i arbeidslivet.

Stillingen er fast og 100 %, og den som blir ansatt vil bli med i teamet i region Øst, som bistår medlemmer og tillitsvalgte i Oslo, Viken og Innlandet. Kontorsted er i Oslo, Lakkegata 23.

Tiltredelse så snart som mulig etter avtale.

Rådgiveren vil ha et variert arbeids- og ansvarsområde innenfor bl.a. følgende områder:

• utadrettet virksomhet, herunder verveaktiviteter, deltakelse i medlemsmøter og informasjonsarbeid
• bistand og veiledning til tillitsvalgte og medlemmer i tariffspørsmål, forhandlinger, nedbemanning mv.
• saksbehandling innen ulike arbeidslivsrelaterte områder
• kurs og opplæring av tillitsvalgte

Vi ser etter en som har høyere relevant utdanning og god kjennskap til lov- og avtaleverk i arbeidslivet. Organisasjonserfaring fra Parat eller andre arbeidstakerorganisasjoner vil bli verdsatt høyt, og kan også delvis kompensere for manglende høyere utdanning.

Det må regnes med noe arbeid utenfor vanlig kontortid, slik at fleksibel innstilling og stor arbeidskapasitet vil bli vektlagt. Noe reisevirksomhet må regnes med, også utenfor egen region.

Ansatte i Parat har en fleksibel arbeidssituasjon med gode pensjonsbetingelser og andre rettigheter nedfelt i vår tariffavtale. Lønn avtales individuelt og tilpasses søkerens kompetanse.

Vi står på grunn av pensjonering foran skifte av leder for regionavdelingen, og dersom du lurer på noe kan du ringe både sittende leder Kåre Kvalvåg, mobil: 95 10 77 41, kaare.kvalvaag@parat.com, eller påtroppende leder Annbjørg Nærdal, mobil: 91 87 77 11, annbjorg.nardal@parat.com

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Send søknad med CV og attester til trine.jespersen@parat.com, senest 10. november 2023.
Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS