Parat kystverket

Parat Kystverket

Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon, tilsluttet YS – og med over 43 000 medlemmer. Parat er en medlemsstyrt organisasjon, og du har kort vei til hjelp.

Publisert Sist oppdatert

Parat jobber for at du som jobber i staten skal få de rettighetene du har krav på. Vi organiserer over 9000 medlemmer innenfor statlige virksomheter og etater. Parat er det eneste forbundet i YS som organiserer alle ansatte i de fleste yrker og bransjer. Vi er part i mer enn 90 tariffavtaler og har: • 75 ansatte på hovedkontor  i Oslo og regionkontorer i Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Trondheim og Tromsø • mer enn 3.000 tillitsvalgte 

Hvorfor være organisert? 

• Du får hjelp når du trenger det, av folk som kan reglene som gjelder i arbeidslivet. Dette gir deg trygghet. • Det lønner seg for deg, fordi det gir deg en rekke fordeler – både på jobben og privat. • Det lønner seg for samfunnet, fordi det er samarbeidet mellom fagforeninger, arbeidsgivere og myndigheter som sikrer mange av de velferdsgodene vi alle nyter godt av.

Hjelp når du trenger det! 

I Parat jobber vi for at du skal ha tillitsvalgte på din arbeidsplass. De jobber for deg, og sørger for at din arbeidsdag blir enda bedre. I Parats sekretariat finner du advokater og rådgivere med solid kompetanse på lov- og avtaleverk. Som medlem av Parat har du direkte tilgang til bistand av høy kvalitet i alle saker som angår din arbeidssituasjon når du trenger det. I Parat har vi korte kommunikasjonslinjer inn til vårt sekretariat og du står fritt til å kontakte den du ønsker.

Medlemsfordeler

Som medlem av Parat Kystverket har du tilgang på 2 timers gratis rettshjelp til private saker hvert år. Dette kan du spare penger på.

Du kan spare mye på forsikringer

Som medlem i Parat får du svært gode 

rabatter på forsikringer hos Gjensidige

, så du kan være trygg på at du alltid har en god forsikringsavtale. Her kan det være mye penger å spare!Parat Kystverket har egen kontaktperson i Gjensidige som hjelper deg med tilbud og flytting av forsikringer.Ta kontakt med Svein Endre Bjørnevik på telefon: 94 84 02 94 eller på e-post: 

Svein-Endre.Bjornevik@gjensidige.no

 om du har spørsmål om forsikringer, så slipper du å stå i kø.Gjennom 

bankavtalen med Nordea

 har flere tusen medlemmer sikret seg gunstige betingelser på boliglån, billån og pensjon.I tillegg vil du ha tilgang til utdanningsstipend og andre rabatterte goder og 

medlemsfordeler fra Parat og YS

; rabatt på hotellkjeder, drivstoff, cruise, mobilabonnement, turutstyr og tannhelseforsikring m.m.

Hva koster det å være medlem? 

• Kontingenten 1,2 % av brutto lønn og faste tillegg (ikke overtid og variable tillegg). 

Les mer om kontingent

 • Er du student, videregåendeelev eller lærling, koster det ingenting å være medlem i Parat. Du får fortsatt tilgang til de samme medlemsfordelene.

Parat Kystverket

Parat Kystverket har medlemmer i alle virksomhetsområder, både på operativ og administrativ side. Vi ønsker å være en tydelig stemme for medlemmene i møte med arbeidsgiver. Spørsmål? Kontakt meg!Thor Messel, hovedtillitsvalgt93 20 34 66

thor.messel@kystverket.no

Bli medlem

Parat Kystverket kjennetegnes av rask bistand og kort vei til profesjonell hjelp.

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS