Journalist

Er du en drivende dyktig historieforteller med god samfunnsforståelse? I så fall: Har du lyst til å bli vår kollega? Vi har ledig stilling i kommunikasjonsavdelingen vår og søker etter en journalist med en sylskarp penn og god samfunnsforståelse.

Er du en drivende dyktig historieforteller med god samfunnsforståelse?

I så fall: Har du lyst til å bli vår kollega? Vi har ledig stilling i kommunikasjonsavdelingen vår og søker etter en journalist med en sylskarp penn og god samfunnsforståelse.

Du vil jobbe tett sammen med resten av avdelingen, som består at totalt syv ansatte. Vi er rause med hverandre og har god takhøyde for faglige diskusjoner. Vi jobber tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder; vi samarbeider tett med Parats advokater, forhandlere, øvrige ansatte og politisk ledelse.

Hva går jobben ut på?

Som journalist hos oss får du meningsfulle arbeidsoppgaver og mulighet til å påvirke samfunnsutviklingen. Du får jobbe analytisk med faktaorientert kommunikasjon og får formidle den gjennom effektive og engasjerende fortellerteknikker i alle våre kanaler, både på nett og papir, og gjennom tekst, video og lyd. Vi er stolte av at vi tør å teste ut nye ting, og her er det stort rom for både initiativer og utprøving.

Hva ser vi etter hos deg?

Du har gjerne høyere utdanning, helst innenfor kommunikasjon eller journalistikk. Men det viktigste er at du er en overbevisende formidler og har relevant erfaring.

Du skriver med nerve, behersker både tradisjonelle og moderne journalistiske metoder og har gode formidlingsevner. Du er oppdatert på digitale historiefortellingsteknikker og behersker grunnleggende verktøy for digital publisering. Hvis du er god på video- og podkastproduksjon, er det et stort pluss!

Du kan jobbe selvstendig med avdelingens prioriterte oppgaver og har klare tanker om hvordan du kan bidra til å styrke vårt kommunikasjonsarbeid. Du må også samarbeide godt med andre og se verdien av å dele kunnskap og erfaringer med kollegaene dine. Samtidig er det viktig at du har evne til å lytte og lære.

Hva kan vi tilby deg?

Først og fremst kan vi friste med en morsom jobb med stort spillerom og utviklingsmuligheter! Vi har også et raust faglig fellesskap, fleksibel arbeidssituasjon, gode forsikringsordninger, trening i arbeidstiden, gratis aviser, gunstige pensjonsordninger og ganske fancy kaffe. Vi har en åpen tone, vi hjelper hverandre og vi deler. I tillegg bryr vi oss om hverandre og passer på hverandre i livets opp- og nedturer.

Vi avtaler lønn individuelt avhengig av kompetansen din.

Dette er Parat 

Parat er en partipolitisk uavhengig fagforening med om lag 43 000 medlemmer fra både privat og offentlig sektor. Vi jobber alle mot et felles mål: at våre medlemmer skal ha en så god arbeidshverdag som mulig. Vi er tilsluttet hovedorganisasjonen Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) og har 75 ansatte. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, og vi har seks regionkontorer rundt om i landet. Vi er opptatt av et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, nedsatt funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller alder.

Oppstart Snarest.

Søknadsfrist: 22. mars 2024

Send søknad, CV, attester og vitnemål til trine.jespersen@parat.com eller

Parat, Postboks 9029 Grønland, 0133 Oslo innen 22. mars 2024.

Har du spørsmål?

Hvis du ble nysgjerrig etter å ha lest denne utlysningen, er du velkommen til å kontakte Trygve Bergsland, som er leder for kommunikasjonsavdelingen i Parat.

Telefon: 90 58 56 39

E-post: trygve.bergsland@parat.com

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS