Les

Glede og skuffelse etter valgkomiteens innstilling

F.v.: Jan Levi Skogvang, Unn Kristin Olsen og Anneli Nyberg. Foto: Vetle Daler
Torsdag kom innstillingen til nytt hovedstyre i Parat. Blant de nye navnene på lista er Jan Levi Skogvang, som i dag er leder for SAS-pilotene i Parat. Han er innstilt til vervet som nestleder. Nåværende nestleder, Anneli Nyberg, er skuffet over å ikke være innstilt.
Av Vetle Daler Publisert dato 07.10.2021 16:55 redigert 08.10.2021 8:42
Parats valgkomite har prioritert Skogvang foran nåværende nestleder Anneli Nyberg, som ikke er innstilt til det nye hovedstyret. Valget foregår på Parats landsmøte i november. Skogvang er glad for valgkomiteens prioritering.
– Det er hyggelig å bli innstilt, og jeg er ett hundre prosent innstilt på å gi det jeg har hvis jeg blir valgt til dette vervet, sier han.

Jan Levi Skogvang har lang fartstid som tillitsvalgt for SAS-pilotene i Parat. 
– I luftfarten har vi de siste årene opplevd store endringer som har vært utfordrende for oss. Jeg mener dette har gitt meg kompetanse som er nyttig å ta med seg inn i et slikt verv, fordi jeg tror tilsvarende utfordringer er noe også andre deler av privat sektor kan komme til å erfare, sier han til Parat24.

Parats nestleder, Anneli Nyberg, er skuffet over innstillingen. 
– Jeg har vært tydelig og klar på at jeg ønsker å fortsette som nestleder. Jeg mener jeg kan bidra til å gjøre Parat til en bedre organisasjon. Samtidig er jeg veldig glad for at Unn Kristin Olsen er innstilt som leder, sier hun.

Unn Kristin Olsen, som har fungert som leder siden Vegard Einan gikk ut av vervet i 2019, er glad for å bli innstilt til ledervervet.
– Jeg er veldig glad og takknemlig for at valgkomiteen har innstilt meg som leder i Parat. Jeg ser frem til å lede Parat i en mer "normal" situasjon og ikke bare lede Parat i krisetider.  Jeg skal gjøre mitt aller beste for at Parat som organisasjon beholder vår unike posisjon i arbeidslivet, og bidra til god ledelse, inkludering og utvikling, sier Unn Kristin Olsen. 

Les også: Innstilling på ny lederduo i Parat
Våre medlemsblader
Video

Hallo! Hvor er årets medlem?

Statskonferansen 2022 - del 1

Klart for statskonferansen 2022

Pilotforbundet med dronekonferanse

Oppgjøret i gang i staten

© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Ansvarlig redaktør

Trygve Bergsland

Redaksjonsmedarbeidere

Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten
Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo