I tillegg til en utvendig oppgradering skal Vings nye strategi tydeliggjøre at det er velvære og hygge som skal ligge i bunn for alle deres reisetilbud, og vil gi kundene større valgfrihet og trygghet. I en pressemelding sier Ving-sjef Marie-Anne Zachrisson at selskapet nå velger å satse seg ut av krisen og investere i fremtiden.

Hovedtillitsvalgt for Parat i Vings flyselskap Sunclass Airlines, Thorbjørn Meland, mener satsingen er en gledelig nyhet etter det som har vært en tøff periode. 
– Dette er veldig positivt oppi alt det negative som har vært. Det siste året har vært tøft for oss. I september 2019 gikk Thomas Cook konkurs, deretter inntraff pandemien. Vi har nå ikke fløyet siden mars. At den nye lanseringen kom nå, samtidig som lansering av vaksine, gir et stort håp for fremtiden, sier Meland. 

Flyselskapet Thomas Cook gikk i september konkurs, men ble siden kjøpt opp av Ving og rebrandet til Sunclass Airlines. Nå lanserer altså den 60 år gamle turoperatøren en helt ny identitet også for flyselskapet. 

– Ving har eksistert i 60 år, og med dette vil de eksistere i minst 60 år til. Vi i Sunclass Airlines synes dette er veldig bra. Det er akkurat den boosten man trenger i en tid som denne. For tiden er alle permitterte, men vi har tro på at dette legger opp til en ny start. Vings nylansering viser at de vil satse på selskapene og de ansatte, sier Meland. 

Også Zachrisson mener at å utvikle produkttilbudet vil holde dem relevante, og hjelpe selskapet med å holde hodet over vann. 
– For å være relevante både i dag og i fremtiden, må vi forvalte arven vår, med den trygghet som følger med, og samtidig gjøre det vi er best til – å utvikle produkttilbudet vårt, uttaler hun i en pressemelding.