Les

Ung-dagen

Gir UNG-medlemmer sin egen merkedag

Parat UNG er for tiden i full planlegging av UNG-dagen, og komiteen for dagen gleder seg til å spre engasjement og vise hvor gøy og lærerikt det er å være med på laget. 10. juni braker det løs med stand i fem byer samt aktiviteter over hele landet.
Av Inger-Lise Harstad Publisert dato 30.04.2021 7:55 redigert 10.06.2021 11:18Av: Aina Helene Westgaard Malja, Nicolai Helliksen, Morten Seglem, Amandus Amadeus Syed-Bøe og Kari Nestaas

Parat UNGs to hovedmål er å øke organisasjonsgraden for de unge og å bli mer synlige innad i Parat. Parat UNGs regionsteam har dermed kommet opp med en plan for dette:
De lanserer Parat UNGs egen årlige merkedag. Denne dagen skal det handle om det å være ung og organisert, og om å synliggjøre alle fordelene med å være Parat-medlem.

Fast dato
Parat UNG-dagen skal markeres 10. juni hvert år fremover. Komiteen starter litt forsiktig i år, både fordi det er første året dagen arrangeres, og for å ta hensyn til smittesituasjonen. Den 10. juni de neste årene er målet å være til stede i mange byer rundt om i landet og gjøre dette til en fantastisk dag, og vise alle hvor moro det er å være med på Parat-laget.

Stand i byene
Parat UNG skal stå på stand i Oslo, Bergen, Kristiansand, Bodø og Trondheim. Her blir det konkurranser, verving, informasjon og fremvisning av bilder og videoer fra UNG-gruppens arbeid. Komiteen håper mange medlemmer stikker innom og slår av en prat, slik at Parat UNG får høre hvordan medlemmene har det, og får vist frem spennet i medlemsmassen sin.

Parats samarbeidspartnere Gjensidige, Nordea Direct og Folkeuniversitetet vil også stå på stand for å vise frem alle de gode medlemsfordelene. I tillegg vil rådgivere fra Parat være tilgjengelige, og regionkontakter og andre engasjerte medlemmer vil presentere vervekampanjer og konkurranser.

Regionaktivitet
Parat UNG er så heldige å ha med seg engasjerte medlemmer i alle deler av landet som sammen utgjør regionsteamene deres. På UNG-dagen holdes det selvsagt så mange regiontreff som mulig rundt om i hele Norge. Også ellers i året vil disse teamene arrangere aktiviteter og treff for alle UNG-medlemmer. Treffene er gratis, og aktivitetene er mange. Fellesnevneren er at de alle bidrar til at medlemmer får bli bedre kjent med Parat, og gi innspill til hvordan det kan jobbes for en enda bedre arbeidshverdag.

Tillitsvalgte
I tillegg til å være synlige på treff og stands ønsker Parat UNG å gi en ekstra oppmerksomhet til alle deres engasjerte tillitsvalgte. Parat UNG oppfordrer også alle som er tillitsvalgte for unge medlemmer til å gjøre en ekstra stas på kollegene sine denne dagen. For Parat UNG er det viktig at alle unge medlemmer merker at det er deres merkedag. Når dagen nærmer seg, vil det bli sendt ut en e-post til tillitsvalgte med mer informasjon.

Vil du bidra?
Ønsker du å bidra på dagen? Ta gjerne kontakt med Parat UNG, som setter stor pris på hjelp, ideer og innspill. Parat UNG kan nås på Facebook (@YSParatUNG) og Instagram (@Parat_UNG).

© Parat -
din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Personvernregler i Parat
Parats presserom
For arbeidsgivere
RSS nyhetsstrømVåre nettsteder:  

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com  
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere 
parat.com/ung
Kontakt oss

Tlf: +47 482 10 100

forhandling@parat.com
tariff@parat.com
webmaster@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo
Vi er Parat - 

og vi jobber for at
du skal få en enda
bedre arbeidsdag!

Mer om vår visjon

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?