Fra venstre: Per-Chr. Størkersen, styremedlem Parat i Nordland fylkeskommune, Silje Hageengen Lundeng, Merethe Mosti og Silje Hansen, alle tre fra Nordlandssykehuset. Foto: Vera Jørgensen.

Julegave til Barneklinikken ved Nordlands­sykehuset

For fire år siden begynte fagforeningen Parat, hos Nordland fylkeskommune, å gi sine medlemmer julegaven minefri skolevei gjennom Norsk Folkehjelp. Noe som har vært veldig godt mottatt ifølge hovedtillitsvalgt Vera Jørgensen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I år valgte Parat å gi gaven til noen nærmere, men fremdeles med gleden av å gi til de som trenger det mer i hverdagen. Da var valget enkelt for styret.

Etter kontakt med Barneklinikken ved Nordlandssykehuset har Parat-styret i Nordland fylkeskommune vært ute og kjøpt inn alt fra baby-call via disco-kule og Monopol spill til små bade-ender for til sammen 10 000 kroner.

Dette ble gitt til Barneklinikken under en uhøytidelig seremoni 23.desember. Silje Hageengen Lundeng og hennes kollegaer, tok imot med store smil og mange morsomme kommentarer.

– Jeg gleder meg til å sette på disco-kula for barna. Dette vil gi så mange barn i en vanskelig situasjon mye glede, sier Lundeng

På grunn av smittehensyn kan ikke klinikken ta imot brukte leker.

– Vi må ha nye. Dette koster, så gaver som dette setter vi umåtelig stor pris på, sier Lundeng.

Fra venstre: Silje Hageengen Lundeng, Merethe Mosti og Silje Hansen.

Powered by Labrador CMS