Her er det mye penger å spare – mange opplever å spare inn hele kontingenten ved å benytte fordelene.

Juridisk bistand 
Som medlem får du tilgang til Parats advokater, som har spesialkompetanse på lov- og avtaleverk som gjelder for din bransje. De står klar til å hjelpe deg hvis du opplever problemer eller utfordringer på din arbeidsplass. Våre advokater kan også hjelpe deg med private saker.

Bank og forsikring
Som medlem i Parat får du gunstige betingelser på lån og innskudd i Gjensidige bank.
Brosjyre medlemsfordeler og banktilbud fra Gjensidige Bank
Gjensidige gir deg også opptil 20 % rabatt på en rekke forsikringer. Brosjyrer medlemsfordeler via Gjensidige 2019

Stipend, utdanning og karriere
Som medlem i Parat kan du få opptil 20 000 kroner årlig i utdanningsstipend for godkjente studier på videregående skole, fagskole, høyskole og universitet. Du kan også få opptil 5 000 kroner til annen, kortere yrkes- eller organisasjonsfaglig oppdatering. I tillegg til stipend kan du prøve Jobbveiviseren, her kan du kartlegge dine egenskaper og interesser og kanskje finne ut at du har kvaliteter som gir deg flere muligheter i arbeidslivet enn du trodde.

Rabattavtaler
Som medlem i Parat får du tilgang til en rekke rabattavtaler. Det er mye penger å spare hvis du benytter deg aktivt av de godene du får som medlem. Parat er et YS-forbund, og våre medlemmer får derfor tilgang til rabattavtaler som er forhandlet frem av YS

Compendia - En rask og enkel vei til de riktige svarene!
Som Parat-medlem har du tilgang til Compendia, en kunnskapsdatabase innenfor områdene arbeidsrett, folketrygd og HMS. Tilgangen krever innlogging via Min side

Parat-butikken
I butikken kan du bestille profileringsartikler og anerkjente merkevarer til gunstige priser.

Medlemsblader
Parat utgir fem medlemsblader, Parat, ParatStat, Tannhelsesekretæren, Farmasiliv og ParatLuftfart. Medlemmene får bladet i postkassen utfra bransjetilhørighet. Du kan også velge å få bladet elektronisk.