Se heleinvitasjonen i pdf her

Den fjerde industrielle revolusjonen endrer ikke bare forretningsmodeller og markedsposisjoner, den endrer hvordan vi jobber og hvordan vi leder, og hvordan vi er.

Silvija Seres foredrag ser på hva som skjer i denne store teknologidrevne omveltningen av alle næringer og samfunn, og hvordan vi kan best tilpasse oss og drive denne endringsreisen på en konstruktiv måte som ledere og ansatte.

“Vi bør ikke bekymre oss for mye om veksten av kunstig intelligens. Vi bør i stedet bekymre oss for nedgangen i naturlig kreativitet.” Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter.

Foredraget er gratis for medlemmer i Parat Media og inviterte gjester. Auditoriet tar maks 100 gjester og påmeldinger registreres fortløpende.

Send din påmelding til:
paratmedia@parat.com

Møt opp i god tid – foredraget starter presis kl. 11.