Les

Regionkonferanse i Bergen

Region vest avholder denne uken sin årlige regionskonferanse. Bildet over viser en dag i Bergen hvor solen var synlig i et helt døgn.
Mandag og tirsdag arrangerer Parat region vest konferanse for medlemmer og tillitsvalgte i Vestlandets hovedstad Bergen. På programmet står tema som varsling, krisehåndtering for tillitsvalgte og livsfasepolitikk på arbeidsplassen.
Av Ulrik Øen Johnsen Publisert dato 02.10.2023 8:25 redigert 20.10.2023 9:35

Parats advokat Ketil Mæland-Johansen loser deltakere gjennom hvilke regler som gjelder i varslingssaker i arbeidslivet. Tillitsvalgte spiller ofte en avgjørende rolle i hvordan en varslingssak blir behandlet. Formålet med foredraget er derfor å gjøre Parats tillitsvalgte trygge i rollen, skulle de opplever å måtte bistå i en varslingssak.

Stian Sørheim Espevoll er psykolog hos Onlinepsykologene. På regionkonferansen foreller han om viktigheten av grensesetting i tillitsvalgtrollen. Krevende situasjoner på arbeidsplassen krever at tillitsvalgte evner å også ta vare på sitt eget velgående, for å kunne hjelpe andre.

I tillegg kommer leder i Parat UNG Marte R. Hoel, TV 2-profil Kadafi Zaman,  Parats samfunns- og myndighetskontakt Arve Sigmundstad, professor på UiB, Silje Mæland, samt Parats ledere Unn Kristin Olsen og Anneli Nyberg med innholdsrike, og engasjerende innlegg til konferansen.

© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm


Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Vi er Parat 

– og vi jobber for at du
skal få en enda bedre
arbeidsdag!

Mer om vår visjon

Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Cookie Consent Popup