Les

Klart for regionkonferanse i Trondheim

Onsdag og torsdag møtes tillitsvalgte i region midt til regionkonferanse på Nidelven Hotel i Trondheim. Programmet inneholder flere spennende foredrag om utfordringer og muligheter i dagens arbeidsliv.

Av Ulrik Øen Johnsen Publisert dato 04.10.2023 6:30 redigert 20.10.2023 9:39

I tillegg til Parats politiske ledelse, kommer det foredragsholdere fra både NAV og Høyskolen Kristiania. Ingunn Elvekrok er professor i organisasjonsvitenskap- og ledelse, og skal prate om tillitsvalgtrollen i et stadig tøffere arbeidsliv.

Seniorrådgiver i NAV, Leif Eggen, holder innlegg om tillitsvalgte og utfordringene som oppstår når det ikke er tilstrekkelig med tid for å utføre tillitsvalgtvervet.

Deltakerne får også muligheten til å se førpremieren på filmen "Sulis 1907". Filmen er et historisk drama om opprøret i gruvesamfunnet i Sulitjelma, som i 1907 var Norges nest største arbeidsplass. Dette opprøret var med på å danne grunnlaget for dagens organiserte arbeidsliv i Norge. 

Regionkonferansen vil inneholder i tillegg praktisk gruppearbeid for det påmeldte tillitsvalgte, og skal gi dem en mulighet til å diskutere, lære av hverandre, og dele erfaringer de har gjort seg i tillitsvalgtrollen.

© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm


Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Vi er Parat 

– og vi jobber for at du
skal få en enda bedre
arbeidsdag!

Mer om vår visjon

Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Cookie Consent Popup