Parats valgkomite. F.v. Svanhild Meirud, Nils Henjum, Rune Berg og Gerd Bang-Johansen. Foto: Vetle Daler

Viktig arbeid i gang

Parats valgkomite er i gang med sitt arbeid, og trenger dine innspill.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I november skal det velges nytt hovedstyre og ny kontrollkomite i Parat, og valgkomiteen er allerede i gang med sitt viktige arbeid. Nå trenger de innspill fra deg.

Har du en Parat-kollega som er engasjert, inkluderende, liker organisasjonsarbeid og som har evnen til å se framover og tenke nye tanker? Da vil vi gjerne at du foreslår vedkommende til en plass i styret eller kontrollkomiteen, sier valgkomiteens leder Svanhild Meirud.

På Parats landsmøte 14. og 15. november skal det velges leder, nestleder, fem hovedstyremedlemmer og fire varamedlemmer. I tillegg skal det velges ny kontrollkomite med en leder, tre medlemmer og to varamedlemmer.

Meirud understreker at det også er mulig å foreslå seg selv som kandidat.

Med de utfordringene vi står overfor framover, hvor samfunnet og arbeidslivet endrer seg fort, er det viktigere enn noensinne at vi setter sammen et godt hovedstyre i Parat. Parat må endre seg i takt med samfunnet, og derfor trenger vi styremedlemmer som evner å se framover, sier Meirud. Hun sier valgkomiteen er opptatt av at Parat er en demokratisk fagforening,

Det betyr også at vi ønsker å inkludere medlemmer fra et bredt spekter av bransjer, med forskjellig alder og fra hele landet, sier valgkomitelederen. Hun understreker at de som foreslås til verv i hovedstyre og kontrollkomite må være spurt og ha sagt seg villig.

Forslag til kandidater kan sendes til valgkomite@parat.com senest 20. august, eller du kan ta kontakt med et av valgkomiteens medlemmer direkte.

Kontaktinformasjon til valgkomiteen

Powered by Labrador CMS