Organisasjonsstruktur-utvalget: Fra venstre: Agathe Osland Hellesen, Hilde Margrete Bjørklund (leder), Hajo Schmidt-Horix og Anneli Nyberg. Foto: Trygve Bergsland.

Videreutvikling og modernisering av Parat

Parats hovedstyre har nedsatt et organisasjonsstruktur-utvalg, der målet er å ta en totalgjennomgang av hvordan Parat er organisert i dag og se på hvor organisasjonen kan videreutvikles til det beste for medlemmene.

Publisert Sist oppdatert

Hovedstyremedlem, Agathe Osland Hellesen, sier målet må være å sikre en moderne organisasjon som utnytter ressursene riktig og sikrer god gjennomslagskraft.

– Nå har vi fått satt ned utvalget som skal ledes av Hilde Margrete Bjørklund. Øvrige medlemmer av utvalget er Hajo Schmidt-Horix og Anneli Nyberg, i tillegg til at vi har fått tilført Ragnar Eggesvik som en administrativ ressurs, sier Osland Hellesen som også har fått en plass i utvalget.

Så langt har utvalget ifølge Osland Hellesen kun hatt et konstituerende møte.

– Planene for det videre arbeidet må vi få lov til å komme tilbake til, men håper vi kan invitere til noen diskusjoner blant medlemmer og tillitsvalgte før vi skal levere resultatene til hovedstyret, sier hun.

Powered by Labrador CMS