Unn-Kristin Olsen og Vegard Einan. Foto: Vetle Daler

Vegard Einan innstilles som ny Parat-leder

Vegard Einan innstilles som ny leder i Parat, og Unn-Kristin Olsen innstilles som nestleder. Valget skjer på landsmøtet i november.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Parats valgkomite har levert sin innstilling til nytt hovedstyre i Parat, som skal velges på Parats landsmøte i Bergen 14. november. Øverst på lista står nåværende nestleder Vegard Einan.

Vegard Einan har vært nestleder i Parat siden 2008, og ønsker nå å rykke opp og bli leder i organisasjonen. Han sier det var enkelt å si ja til å stille til ledervervet.

– Jeg har hatt gleden av å være nestleder i ti år. Da jeg fikk spørsmål om å stille til valg som leder, var det ikke vanskelig å si ja. Jeg setter stor pris på samarbeidet med tillitsvalgte og ansatte, og vil gjerne fortsette dette som jeg opplever givende og lærerikt, sier Einan til Parat24.

– Parat er en spennende organisasjon som på mange måter er organisert for det nye arbeidslivet, der man kan være medlem fra man er student, gjennom den første jobben og videre i yrkeslivet gjennom hele karrieren. Jeg ønsker å bidra til å gjøre Parat til en støtte for medlemmer i forbundet, slik at de får en enda bedre arbeidsdag, sier han.

Unn-Kristin Olsen er leder for Parat politiet og har hatt ulike lokale, regionale og sentrale verv for Parat siden 1996. Hun sier hun vil bidra til at Parat blir førstevalget for flere arbeidstakere.

– Jeg vil bidra til at Parat til enhver tid løfter seg ved å være attraktive, beholde og tiltrekke oss nye medlemsgrupper. Min visjon for kommende landsmøteperiode er å være pådriver for vekst og utvikling i Parat – på tvers av bransje, sektor og region, sier hun til Parat24.

Les også: Skjæggerud tar ikke gjenvalg

Les også: Valgkomiteen foreslår ny ledertrio i YS

Dette er valgkomiteens innstilling til hovedstyret i Parat 2019-2021:

Leder:

Vegard Einan (SAS Norge)

Nestleder:

Unn-Kristin Olsen (Politiet)

Medlemmer:

Anneli Nyberg (SAS Norge)

Ragnar Christiansen (Podium AS)

Emma Pettersen (Tannhelsetjenestens kompetansesenter)

Hilde Bjørklund (Cappelen Damm)

Jannike Hanssen (Statens vegvesen)

Varamedlemmer:

Ronny Kjønsø (Asko)

Paal Herman Seivaag (NAV)

Johan Hovde (Parat forsvar)

Arvydas Dragonas (Gate Gourmet)

Valgkomiteens innstilling til kontrollkomite:

Leder:

Berit Opedal Windheim

Medlemmer:

Gerd Harr Janson

Einar Follesøy Kaldhol

Randi Furulund

Varamedlem: Aina Steen

Anita Opdahl

Powered by Labrador CMS