Les

Thomas Cook: Fortsatt uavklart i Norge

Mandag kveld råder det fortsatt uvisshet om hva Thomas Cook-konkursen får å si for ansatte i de norske datterselskapene. Hos Parat står et stort apparat av rådgivere og advokater klare til å bistå medlemmene hvis det blir nødvendig.
Av Vetle Daler 23.09.2019 20:19
Det britiske reiseselskapet Thomas Cook er konkurs, og i løpet av mandagen har det vært hektisk i selskapets skandinaviske datterselskaper. Blant disse er reiseselskapet Ving og flyselskapet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Dette er selvstendige selskaper, og disse er ikke konkurs. Det er derfor en mulighet for at disse selskapene fortsetter driften som før selv om morselskapet er konkurs. Da må i så fall nye eiere inn i bildet.

Stort apparat står parat
Parat har 144 medlemmer i Thomas Cook Airlines Scandinavia og 43 medlemmer i Ving. Parat har et stort apparat klart hvis for å bistå disse medlemmene hvis det skulle bli nødvendig.
Vi følger utviklingen svært nøye, og har tett dialog med våre tillitsvalgte i selskapene, sier forhandlingssjef Turid Svendsen i Parat.

Sekretariat i beredskap
 Vårt sekretariat er i beredskap, og vi er parat til å yte bistand uansett utfall. I denne type situasjoner er det viktig for medlemmene å ha noen i ryggen, og dette går rett i kjernen av vår virksomhet i Parat. Vi skal være der for våre medlemmer hvis det brenner, sier forhandlingssjefen.

Les også: Thomas Cook slått konkurs
Våre medlemsblader
Video

Åpner for norsk antibiotika-produksjon

Gratis utdanning på nett

Permittering, ferie og feriepenger

Permittering, ferie og feriepenger

Vil ha din mening om Nasjonal transportplan

© Parat - din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
parat.com

Våre nettsteder:  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com
parattariff.com

Ansvarlig redaktør
Trygve Bergsland
Redaksjonsmedarbeidere
Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten

Kontakt oss

Tlf  +47 482 10 100
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo