Les

Strøm av nye vektermedlemmer

De tillitsvalgte har sett stor vekst blant medlemmer i vaktbransjen siden vekterstreiken startet for en knapp uke siden. Foto: Vetle Daler
Parats tillitsvalgte i vaktbransjen har opplevd en strøm av nye medlemmer siden vekterstreiken startet den 16. september. De tillitsvalgte mener de nyinnmeldte medlemmene mer enn noen gang ser verdien av å være fagorganisert.
Av Helene Husebø Publisert dato 24.09.2020 14:40 redigert 24.09.2020 15:07
Lars Petter Larsen, forhandlingsleder i Parat, forteller at 30 nye vektere har meldt seg inn i Parat siden streiken startet for en knapp uke siden. 
– Dette viser at vekterne ser viktigheten og nødvendigheten av kravene vi har fremmet. Det er synd at ikke arbeidsgiverne deres ser det samme, sier han. 

Hovedtillitsvalgt i Avarn Security, Christian Svensen, tror medlemsstrømmen de nå opplever har en klar sammenheng med at vekterne nå har vist at de står på kravene om bedre vilkår. 
– De uorganiserte ser viktigheten og verdien av å være organisert, og kjenner nok på at de vil være en del av laget når vi nå jobber hardt for bedre vilkår. Vi er klare og tydelige på det vi krever, sier han. 

Svensen ser i tillegg at stadig flere blir oppmerksomme på vektergruppen i Parat. 
– Vi har vært ekstra synlige som fagforening gjennom streiken. Vi fremmer at vi vil ha økte tillegg både for natt- og helgeskift, og de aller fleste vektere i både Avarn Security og Securitas jobber både natt og helg. Dette er noe folk bryr seg om, og vi synes det er fantastisk å nå se vekst i medlemsgruppen, sier han. 
 
Våre medlemsblader
Video

Jobbskaperne – NHOs årskonferanse 2021

Juleglede på Gardermoen

Velkommen til Luftfarts­konferansen 2020

Gunvald er årets farmasi-medlem

FHI: Koronavaksine er kommunenes ansvar

© Parat - din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
parat.com

Våre nettsteder:  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt

Ansvarlig redaktør
Trygve Bergsland
Redaksjonsmedarbeidere
Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten

Kontakt oss

Tlf  +47 482 10 100
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo