Les

Sikkerhet høyest på agendaen

Parats politiske ledere på besøk hos ISONOR Industrier. F.v.: Unn Kristin Olsen, Grete Thu Christiansen, Anneli Nyberg, Kari Nestaas, Frode Roberto Rettore, Jørgen Dræge, Laila Sæterdal. Foto: Helene Husebø

Parats politiske ledelse besøkte onsdag ISONOR Industriers kontorer i Stavanger. Helse, arbeidsmiljø og de ansatte og kunders sikkerhet ble satt i søkelyset under møtet, og bedriftens suksessfulle prosesser på området ble fremhevet. 

Av Helene Husebø 27.11.2019 22:31

ISONOR Industrier leverer tjenester og produkter knyttet til isolasjon, overflatebehandling og stillaser, til både oljeindustrien offshore og på land. Daglig leder Ilari Rajalehto kunne fortelle at bedriften har sikkerhet som viktigste prioritet.
– Vi er tilstede gjennom hele verdikjeden i olje- og gassindustrien. Sikkerhet er derfor vår førsteprioritet både for kunder og ansatte, og vi ønsker å videreformidle sikkerhetsprosesser fra offshore til onshore-industri, sier han.

Også HSEQ Risk Manager Grete Thu Christiansen informerte Parat-lederne om ISONORs sterke konsentrasjon på innrapportering av avvik, og de positive konsekvensene dette har hatt.
– Gjennom et stort fokus på innrapportering har vi unngått mange skader. Vi har ikke hatt fraværshendelser siden 2017, forteller hun.

Tillitsvalgt Frode Roberto Rettore kunne i tillegg fortelle at man har sett gode resultater på arbeidsmiljøet innad i bedriften etter at Parat kom inn som arbeidstakerorganisasjon.
– Siden bedriften gikk inn i Parat har vi ikke hatt en eneste tvistesak eller uenighet på formelt nivå. Vi har fått hjelp til å løse saker på en mer ryddig og løsningsorientert måte, og føler det er få bedrifter som har et så godt og tett samarbeid med klubben som her, understreker han.

Våre medlemsblader
Video

Besøk hos Kartverket

Vektere er en viktig arbeidsgruppe

Årets medlem i Farmasiforbundet 2019

Legemiddelmangel

Halloweenmannen

© Parat - din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
parat.com

Våre nettsteder  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com

 

Ansvarlig redaktør
Trygve Bergsland
Redaksjonsmedarbeidere
Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten

Kontakt oss

Tlf 21 01 36 00
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo