Les

Parat sterkt representert på bygg- og anleggsmesse

F.v. leder for utviklingsavdelingen i Parat, Odd Jenvin-Steinsvåg, Parat-leder Unn Kristin Olsen og advokat Sigurd Øyvind Kambestad. Foto: Helene Husebø

Helgen 10. – 12. juni er Parat på plass med stand på Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse (NNBA) i Tromsø, som har nærmere 5000 besøkende daglig. – Parat verdsetter nærhet til medlemmene, og det viser vi ved å være til stede her, sier Parat-leder Unn Kristin Olsen.

Av Helene Husebø Publisert dato 11.06.2022 15:25

Nordnorsk Bygg- og anleggsmesse arrangeres hvert tredje år av NESO i samarbeid med Maskinentreprenørenes forbund (MEF). I år er Parat til stede, for første gang og som eneste fagforening, for å synliggjøre viktigheten av å fagorganisere seg.

Med rundt 5000 besøkende fra bygg- og anleggsbransjen daglig, og med 170 utstillere, mener Parat-leder Unn Kristin Olsen dette er en ypperlig mulighet for Parat å vise hvilke fordeler man har som fagorganisert. 
– Målet vårt er å vise flest mulig at vi organiserer dem som jobber i bransjen, men vi vil også illustrere hvor korte avstander det er i Parat og hvor viktig nærhet til medlemmene er for oss, sier hun.

På plass på messen er politisk leder, generalsekretær, advokat og rådgivere fra regionapparatet.
– Det har overrasket mange at de kan få direkte kontakt og dialog med oss, både her og til vanlig, uten å måtte gå gjennom mange ledd slik det er i andre, konkurrerende fagforeninger. Nærhet til medlemmene tar vi på alvor, og det viser vi ved å være til stede her på NNBA, sier Olsen.

Leder for utviklingsavdelingen i Parat, Odd Jenvin-Steinsvåg, er enig med Olsen i at det er essensielt for Parat å være til stede under det som er et av de største eventene for ansatte i bygg- og anleggsbransjen i Nord-Norge.
– Vi vil være der medlemmene er! Det er viktig for oss å vise at vi er et godt fagforeningsalternativ for folk som jobber i bransjen, sier han.

Parat-advokat Sigurd Øyvind Kambestad deltar på messen for å gi juridiske råd til dem som måtte ønske det.
– Alle som kommer innom kan få juridisk bistand. I tillegg er det viktig for meg å bli kjent med bransjen og folkene som jobber i bygg og anlegg. Jeg ønsker å høre hva slags problemer de har, og lære mer om hva slags juridiske spørsmål jeg kan hjelpe med, sier han.

Våre medlemsblader
Video

Felles utfordringer i nordisk luftfart

Engasjement og arbeidsglede på Verdikonferansen

Farmasikongressen 2022

Paratleder i internasjonalt klimapanel

Garvet graver

© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Ansvarlig redaktør

Trygve Bergsland

Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten
Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo