Les

Parat sterkt representert på bygg- og anleggsmesse

F.v. leder for utviklingsavdelingen i Parat, Odd Jenvin-Steinsvåg, Parat-leder Unn Kristin Olsen og advokat Sigurd Øyvind Kambestad. Foto: Helene Husebø

Helgen 10. – 12. juni er Parat på plass med stand på Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse (NNBA) i Tromsø, som har nærmere 5000 besøkende daglig. – Parat verdsetter nærhet til medlemmene, og det viser vi ved å være til stede her, sier Parat-leder Unn Kristin Olsen.

Av Helene Husebø Publisert dato 11.06.2022 15:25

Nordnorsk Bygg- og anleggsmesse arrangeres hvert tredje år av NESO i samarbeid med Maskinentreprenørenes forbund (MEF). I år er Parat til stede, for første gang og som eneste fagforening, for å synliggjøre viktigheten av å fagorganisere seg.

Med rundt 5000 besøkende fra bygg- og anleggsbransjen daglig, og med 170 utstillere, mener Parat-leder Unn Kristin Olsen dette er en ypperlig mulighet for Parat å vise hvilke fordeler man har som fagorganisert. 
– Målet vårt er å vise flest mulig at vi organiserer dem som jobber i bransjen, men vi vil også illustrere hvor korte avstander det er i Parat og hvor viktig nærhet til medlemmene er for oss, sier hun.

På plass på messen er politisk leder, generalsekretær, advokat og rådgivere fra regionapparatet.
– Det har overrasket mange at de kan få direkte kontakt og dialog med oss, både her og til vanlig, uten å måtte gå gjennom mange ledd slik det er i andre, konkurrerende fagforeninger. Nærhet til medlemmene tar vi på alvor, og det viser vi ved å være til stede her på NNBA, sier Olsen.

Leder for utviklingsavdelingen i Parat, Odd Jenvin-Steinsvåg, er enig med Olsen i at det er essensielt for Parat å være til stede under det som er et av de største eventene for ansatte i bygg- og anleggsbransjen i Nord-Norge.
– Vi vil være der medlemmene er! Det er viktig for oss å vise at vi er et godt fagforeningsalternativ for folk som jobber i bransjen, sier han.

Parat-advokat Sigurd Øyvind Kambestad deltar på messen for å gi juridiske råd til dem som måtte ønske det.
– Alle som kommer innom kan få juridisk bistand. I tillegg er det viktig for meg å bli kjent med bransjen og folkene som jobber i bygg og anlegg. Jeg ønsker å høre hva slags problemer de har, og lære mer om hva slags juridiske spørsmål jeg kan hjelpe med, sier han.

Våre medlemsblader
Video

Lykkes vi med forebygging og bekjempelse av organisert kriminalitet?

Parat politiet etterlyser større økonomisk handlingsrom

Parat forsvar: – Den sikkerhetspolitiske situasjonen krever handling

Parat domstolene krever økning i budsjettet

© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Ansvarlig redaktør

Trygve Bergsland

Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten
Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo

Cookie Consent Popup