Parat NAVs nye styre. F.v. Bent-Inge Stedal, Monica Karlsen, nestleder Paal Herman Bergman Seivaag, Boris Berger, leder Agathe Osland Hellesen, Tor Dypvik, Stine Sortevik, Cecilie Holt, Morten Pedersen og Oddvar Skaug.

Parat NAV landsmøte: Agathe O. Hellesen gjenvalgt som leder

Parat NAV avholdt på onsdag sitt landsmøte på Gardemoen. På plakaten stod blant annet valg av nye ledere og styremedlemmer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Agathe Osland Hellesen ble igjen valgt som leder i Parat NAV, og Paal Herman Bergman Seivaag ble enstemmig valgt til nestleder. - Både Paal og jeg takker for tilliten landsmøtet har gitt oss som ledere de neste tre årene, sa Osland Hellesen.

Lederen var godt fornøyd med det gjennomførte landsmøtet. Valget vakte særlig engasjement, med flere forslag til nye kandidater og mange gjennomførte stemmerunder. – Hyggelig at det er kamp om plassene i styret – landsmøtet har talt og vi har fått tydelig mandat og et sterkt, godt styre å lede gjennom de neste tre årene, sa Osland Hellesen.

I følge Osland Hellesen vil Parat NAV i 2019 ha særlig fokus på promotering og vekst i organisasjonen. – NAV er i stor omstilling på mange nivåer og bistand til medlemmer vil ta mye av tiden i 2019, sa hun. Et særlig fokus vil være på medlems- og tillitsvalgtoppfølging gjennom sammenslåingen av kommune- og NAV-kontorer.

Osland Hellesen vektla også at samarbeid med andre organisasjoner i NAV vil stå høyt på prioriteringslisten for 2019.

Valgresultater:

Leder: Agathe Osland Hellesen

Nestleder: Paal Herman Bergman Seivaag

Styremedlemmer:

Cecilie Holt

Monica Karlsen

Boris Berger

Varamedlemmer:

1. Morten Pedersen

2. Tor Dypvik

3. Bent-Inge Stedal

4. Oddvar Skaug

5. Stine Sortevik

Valgkomitéen:

Leder: Ørjan Flisnes

Kolbjørn Nygård

Karoline Mathisen

Powered by Labrador CMS