Rådgiver Eivind Vad Petersson og Jonas Løvdal, Parat-leder Unn Kristin Olsen, stortingsrepresentant Øystein Langholm Hansen (Ap), nestleder i Parat Anneli Nyberg, stortingspolitikerne Svein Roald Hansen (Ap) og Arild Grande (Ap), forh.Tonje Krakeli Sneen.

Parat i dialog med Arbeiderpartiet

Selv om Parat er en partipolitisk uavhengig organisasjon er det ifølge leder i Parat, Unn Kristin Olsen, viktig å ha tett dialog med politikerne på Stortinget om arbeidslivspolitiske spørsmål.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Olsen sier Parat besitter høy kompetanse på en rekke områder innen norsk arbeidsliv, en kompetanse stortingspolitikere også kan nyttiggjøre seg.

– Det er Stortinget som vedtar lovendringer og budsjetter. Alle disse vedtakene påvirker hverdagen til norske arbeidstakere. Vi som jobber for å gjøre hverdagen enklere for arbeidstakerne er interessert i å overføre vår kompetanse til politikerne, dette slik at vedtakene som gjøres er best mulig kunnskapsbasert, sier Parat-lederen.

Hun tror det er viktig for Arbeiderpartiet å ha bred kontakt med flere arbeidstakerorganisasjoner.

– Parat søker god dialog med alle partiene på Stortinget. Vi organiserer i alle bransjer og alle sektorer i norsk arbeidsliv. I tillegg har vi svært mange gode advokater som fører flere prinsipielt viktige saker i rettssystemet – ofte helt opp til Høyesterett. Erfaringen vi opparbeider er vi glad for å kunne dele med andre, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS