Parats hovedstyre i november 2019.

Nytt hovedstyre velges i november

I år skal Parat velge nytt styre og ny kontrollkomite. Slik kan du bidra.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I november skal det velges nytt hovedstyre og ny kontrollkomite i Parat. Valgkomiteen er nå i gang med sitt arbeid, og trenger innspill fra deg.

– Har du en Parat-kollega som er engasjert, inkluderende, liker organisasjonsarbeid og som har evnen til å se framover og tenke nye tanker? Da vil vi gjerne at du foreslår vedkommende til en plass i styret eller kontrollkomiteen, sier valgkomiteens leder Svanhild Meirud.

På Parats landsmøte 17. og 18. november 2021 skal det velges leder, nestleder, fem hovedstyremedlemmer og fire varamedlemmer. I tillegg skal det velges ny kontrollkomite med en leder, tre medlemmer og to varamedlemmer.

Meirud understreker at det også er mulig å foreslå seg selv som kandidat.

– Med de utfordringene vi står overfor framover, hvor samfunnet og arbeidslivet endrer seg fort, er det viktigere enn noensinne at vi setter sammen et godt hovedstyre i Parat. Parat må endre seg i takt med samfunnet, og derfor trenger vi styremedlemmer som evner å se framover, sier Meirud.

Hun sier valgkomiteen er opptatt av at Parat er en demokratisk fagforening.

– Det betyr at vi ønsker å inkludere medlemmer fra et bredt spekter av bransjer, med forskjellig alder og fra hele landet, sier valgkomitelederen.

Hun påpeker at de som foreslås til verv i hovedstyre og kontrollkomite må være spurt og ha sagt seg villig.

Forslag til kandidater kan sendes til valgkomite@parat.com senest 20. august 2021, eller du kan ta kontakt med et av valgkomiteens medlemmer direkte.

Kontaktinformasjon til valgkomiteen

Powered by Labrador CMS