Les

Kamp om nestledervervet i Parat

Anneli Nyberg ønsker gjenvalg som nestleder, og utfordrer valgkomiteens kandidat Jan Levi Skogvang Foto: Parat
Anneli Nyberg ønsket gjenvalg, og ble skuffet da valgkomiteen ikke innstilte henne som nestleder. Men nå tar hun opp kampen mot Jan Levi Skogvang.
Av Lill Jacqueline Fischer Publisert dato 08.11.2021 18:00 redigert 11.11.2021 10:55

Anneli Nyberg ble konstituert som nestleder i Parat, da Unn Kristin Olsen overtok som leder som følge av at Vegard Einan ble statssekretær i arbeids- og sosialdepartementet.
– Jeg har vært heldig å få prøve med som nestleder i to og et halvt år, og i store deler av den perioden har Unn Kristin Olsen og jeg ledet Parat i en krise. Det hadde derfor vært fint å få lov til å være med å lede organisasjonen under mer normale forhold,  og jeg håper derfor å bli valgt på landsmøtet og gå inn i en ny landsmøteperiode på tre år, sier Anneli Nyberg. 

Hun legger ikke skjul på at hun har mottatt flere henvendelser fra medlemmer og tillitsvalgte som ønsker at hun skal fortsette som nestleder.
– Jeg har hatt en krevende men veldig lærerik og spennende tid som konstituert nestleder. Erfaringene fra denne tiden har gitt mersmak og jeg ønsker veldig gjerne å fortsette. Jeg mener at jeg fortsatt har mye å bidra med og at jeg sammen med resten av organisasjonen kan være med på å styrke og utvikle Parat, sier Nyberg.

Valgkomiteen har foreslått Jan Levi Skogvang som nestleder i Parat.  I en kommentar sier han at han har respekt for at Anneli Nyberg ønsker å stille.
– Men samtidig er jeg glad og takknemlig for en enstemmig innstilling fra valgkomiteen, og at det ikke er valgkomiteen som legger opp til dette. Det blir selvfølgelig opp til landsmøtet å avgjøre hvem som skal bli nestleder i Parat, sier Jan Levi Skogvang.

 

 
Våre medlemsblader
Video

Hallo! Hvor er årets medlem?

Statskonferansen 2022 - del 1

Klart for statskonferansen 2022

Pilotforbundet med dronekonferanse

Oppgjøret i gang i staten

© Parat
– din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
Våre nettsteder:

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere
parat.com/UNG

Ansvarlig redaktør

Trygve Bergsland

Redaksjonsmedarbeidere

Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten
Kontakt oss 

Tlf  +47 482 10 100

post@parat.com
webmaster@parat.com
medlem@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0187 Oslo