ISONOR trekker tilbake permitteringsvarsler

ISONOR Industrier AS sendte den 13. mars ut 140 permitteringsvarsler. Onsdag ble 128 av dem trukket tilbake. Tillitsvalgt for Parat i ISONOR, Frode Roberto Rettore, jubler på vegne av ansatte og Parat-medlemmer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge Rettore vurderte ledelsen situasjonen, og har trukket tilbake de fleste permitteringsvarslene.

– Dette er en utrolig god nyhet. Vi holder hjulene i gang, og dette er bra både for bedriften, ansatte, Parat-medlemmer og bransjen, sier han.

Rettore forteller at han som tillitsvalgt var involvert gjennom hele prosessen, og han roser ledelsen for godt samarbeid.

– Vi har vært involvert i hele prosessen fra A til Å, fra permitteringsvarslene ble et faktum til de ble tilbaketrukket i går. Jeg er takknemlig for et veldig godt samarbeid med ledelsen i denne vanskelige situasjonen, de har håndtert situasjonen på best mulig måte, sier Rettore.

Bedriftens ledelse ønsket i første omgang å være føre var, og ifølge et infoskriv fra ISONOR kom det derfor som en gledelig nyhet både for ansatte og ledelse da det viste seg at selskapet har den nødvendige driften og likviditeten til å kunne fortsette tilnærmet som før koronakrisen.

Ifølge Stavanger Aftenblad mener administrerende direktør i ISONOR, Rune Reinertsen, at det vil gå helt fint å fortsette daglig drift, samtidig som selskapet følger regjeringens vedtak og Folkehelseinstituttets råd om smittevern.

Powered by Labrador CMS