F.v.: Runar Karlsen, NHO; Frank Gran, NPL; Himanshu Gulati (FrP), Christian Svensen, NOKAS, Thomas Wettergreen, Securitas; Thore Halvorsen, Parat. Foto: Vetle Daler

Himanshu Gulati: – Vektere er en viktig arbeidsgruppe

Himanshu Gulati (FrP) fra justiskomiteen på Stortinget deltok denne uka på møte med representanter fra vekterbransjen hos Parat. Vektere er en utrolig viktig arbeidsgruppe i Norge, sier Gulati.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag møtte justispolitiker Himanshu Gulati tillitsvalgte fra Parats medlemsgrupper i NOKAS og Securitas hos Parat i Oslo. Til stede på møtet var også bransjedirektør for sikkerhet og beredskap i NHO og en representant for Norges politilederlag (NPL) i Parat.

Temaet for møtet var arbeidssikkerhet for vektere og hvordan vekterbransjen skal utvikles videre.

– Vektere er en utrolig viktig arbeidsgruppe i Norge, som kanskje har blitt litt nedprioritert de siste årene. Når vi er på festivaler, fotballkamper og andre arrangementer er det ofte vekterne som tar vare på sikkerheten vår og gjør at vi føler oss trygge. Politiet kommer først inn hvis det skjer noe mer dramatisk. Da er det viktig at vi har de riktige reglene som ivaretar sikkerheten og hensynet til vekterne, sier han til Parat24.

Sikkerhet i vekterbransjen from Parat on Vimeo.

Powered by Labrador CMS