Nestleder Cecilie Pukstad og leder Einar Kaldhol. Foto: Trygve Bergsland / Ned Alley

Gjenvalgt leder og nestleder i Parat politiet

Parat politiet gjennomførte årsmøte den 8. juni, der Einar Kaldhol ble gjenvalgt som leder og Cecilie Pukstad som nestleder for den neste to års-perioden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Pukstad takker ydmykt for tilliten.

Vi har begge sittet i vervene siden starten av 2019, og føler vi har funnet en god flyt og utfyller hverandre. Vi spøker litt med at vi har tilnærmet døgnåpent for medlemmene, der jeg gjerne kan finne på å starte dagen i 5-tiden, mens Einar gjerne avslutter i 01-tiden, sier hun.

Kaldhol og Pukstad understreker at de ønsker å være tett på sine medlemmer og tillitsvalgte, og ivareta og bistå dem etter beste evne.

Vi er opptatt av informasjon ut til medlemmene og at de alltid kan ta kontakt med oss når spørsmålene kommer, sier de.

Med seg i styret har Kaldhol og Pukstad åtte medlemmer fra ulike politidistrikt og særorgan. De ønsker samtidig å gi litt ekstra skryt til alle tillitsvalgte i Parat politiet.

– Vi har en utrolig flott og dyktig gjeng tillitsvalgte rundt om i Norge, som virkelig er gode støttespillere for oss når vi skal få belyst saker som behandles. Våre tillitsvalgte sitter ute i organisasjonen, representerer de fleste fagfelt, og kjenner således hvor skoen trykker, sier Pukstad.

Powered by Labrador CMS