Les

Engasjement selv etter harde kutt

Parats politiske ledelse møtte tirsdag medlemmer i Stavanger Aftenblad, som også ser fordeler av nedskjæringene i bransjen. Foto: Helene Husebø
Under tirsdagens arbeidsplassbesøk i Stavanger fikk Parats politiske ledelse gleden av å møte engasjerte Parat-medlemmer i Stavanger Aftenblad. De siste årenes endringer i mediebransjen var et av temaene.
Av Helene Husebø 27.11.2019 9:10

Parat-tillitsvalgt i Stavanger Aftenblad, Hege Solbakken Sæbø, kunne under tirsdagens besøk fortelle Parat-ledelsen om store endringer i mediebransjen de siste årene. Etter å ha flyttet inn i nye kontorer i Stavanger sentrum for åtte år siden, er det mye som har forandret seg i redaksjonen.
– Vi er nå rundt 100 ansatte etter å ha opplevd store nedskjæringer de siste årene. Avdelingene har endret seg. Fordelen er at vi nå jobber mer på tvers, forteller hun.

Parat-leder Unn Kristin Olsen, nestleder Anneli Nyberg og Parat UNG-leder Kari Nestaas møtte Parat-medlemmene til en uformell prat i Stavanger Aftenblads nye event-rom, der kompetanse og unges synkende organisasjonsgrad ble tema for diskusjon.

Parat-lederen mener vi alle kan bidra til å vise unge at det er det store bildet som teller når det gjelder spørsmålet om å organisere seg.
– Som medlemmer og tillitsvalgte må vi alle bidra til å spre budskapet om at arbeidstakerorganisasjoner ikke bare er der for deg når du er i trøbbel på jobb. Vi jobber kontinuerlig for et bedre arbeidsliv for alle, og Norge hadde ikke vært der vi er i dag hadde det ikke vært for den høye organisasjonsgraden, sier Olsen.

Våre medlemsblader
Video

Besøk hos Kartverket

Vektere er en viktig arbeidsgruppe

Årets medlem i Farmasiforbundet 2019

Legemiddelmangel

Halloweenmannen

© Parat - din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
parat.com

Våre nettsteder  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com

 

Ansvarlig redaktør
Trygve Bergsland
Redaksjonsmedarbeidere
Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten

Kontakt oss

Tlf 21 01 36 00
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo