Les

Engasjement selv etter harde kutt

Parats politiske ledelse møtte tirsdag medlemmer i Stavanger Aftenblad, som også ser fordeler av nedskjæringene i bransjen. Foto: Helene Husebø
Under tirsdagens arbeidsplassbesøk i Stavanger fikk Parats politiske ledelse gleden av å møte engasjerte Parat-medlemmer i Stavanger Aftenblad. De siste årenes endringer i mediebransjen var et av temaene.
Av Helene Husebø 27.11.2019 9:10

Parat-tillitsvalgt i Stavanger Aftenblad, Hege Solbakken Sæbø, kunne under tirsdagens besøk fortelle Parat-ledelsen om store endringer i mediebransjen de siste årene. Etter å ha flyttet inn i nye kontorer i Stavanger sentrum for åtte år siden, er det mye som har forandret seg i redaksjonen.
– Vi er nå rundt 100 ansatte etter å ha opplevd store nedskjæringer de siste årene. Avdelingene har endret seg. Fordelen er at vi nå jobber mer på tvers, forteller hun.

Parat-leder Unn Kristin Olsen, nestleder Anneli Nyberg og Parat UNG-leder Kari Nestaas møtte Parat-medlemmene til en uformell prat i Stavanger Aftenblads nye event-rom, der kompetanse og unges synkende organisasjonsgrad ble tema for diskusjon.

Parat-lederen mener vi alle kan bidra til å vise unge at det er det store bildet som teller når det gjelder spørsmålet om å organisere seg.
– Som medlemmer og tillitsvalgte må vi alle bidra til å spre budskapet om at arbeidstakerorganisasjoner ikke bare er der for deg når du er i trøbbel på jobb. Vi jobber kontinuerlig for et bedre arbeidsliv for alle, og Norge hadde ikke vært der vi er i dag hadde det ikke vært for den høye organisasjonsgraden, sier Olsen.

Våre medlemsblader
Video

Permittering, ferie og feriepenger

Permittering, ferie og feriepenger

Vil ha din mening om Nasjonal transportplan

Er vår sikkerhet ivaretatt?

Tenor Thomas Ruud om solidaritets­konserten

© Parat - din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Parats presserom
RSS nyhetsstrøm
parat.com

Våre nettsteder:  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com
parattariff.com

Ansvarlig redaktør
Trygve Bergsland
Redaksjonsmedarbeidere
Redaktørplakaten
Vær varsom-plakaten

Kontakt oss

Tlf 21 01 36 00
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo