Bransjeseminar: Parat Media

Jobber du i mediebransjen? Parat Media er klare for sitt årlige bransjeseminar, og vil gjerne ha deg med! Onsdag 25. september kan vi tilby en innholdsrik dag med faglig og kulturelt påfyll i Kulturkirken Jakob i Oslo. Hold av datoen og meld deg på nå!

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Seminaret er for deg som ønsker å få faglig input om mediebransjens trender og utfordringer, kombinert med musikk- og humorinnslag. Konferansier Finn Schjøll leder oss gjennom dagen.

Endringer i mediebransjen skjer raskt, og et av de største spørsmålene er hvordan kunstig intelligens vil påvirke fremtidens medier. Hans-Petter Nygård-Hansen fra kommunikasjonsbyrået KommFrem vil sette lys på dette under sitt foredrag, samt gi en innføring i de nyeste trendene innen sosiale medier og hvordan man selv blir påvirket av "influencere".

Teknologiinvestor Silvija Seres leder oss gjennom hvordan vi best mulig kan tilpasse oss de digitale omveltingene i samfunnet og næringslivet, og hvordan vi kan drive denne endringen både som ledere, ansatte og borgere.

Hannah Gitmark fra tankesmien Agenda vil stille spørsmålet om hvordan fagforeninger skal klare å lykkes med å få flere unge medlemmer med på laget, og hvordan organisasjoner kan oppleves som mer relevant for fremtidens arbeidstakere.

I tillegg blir det musikk av en av Norges store jazz-legender, Jon Eberson, og hans datter Marte som blant annet har spilt i bandet Highasakite.

Vi avslutter med standup med Halvor Johansson, kjent fra Latter og fra Radio Rock med programmet "Ta deg sammen".

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på ved å sende en epost til paratmedia@parat.com!

Seminaret er gratis for alle Parat Medias medlemmer og tillitsvalgte! Andre betaler kr 2000 inkludert lunsj.

Powered by Labrador CMS