Først i 2023 får vi vite hvem som er årets tillitsvalgt i 2022. Her blir Rune Berge fra Schibsted hedret som årets tilllitsvalgt 2021 Foto: Parat

Årets tillitsvalgt blir hedret i 2023

Arbeidsutvalget i Parat har bestemt at prisen "Årets tillitsvalgt" for 2022 deles ut på Paratkonferansen 2023. På denne konferansen vil både prisen for 2022 og 2023 bli delt ut.

Publisert Sist oppdatert

Planen var opprinnelig å dele ut prisen på en av høstens organisatoriske møter.

I sin begrunnelse for å vente med å dele ut prisen skriver arbeidsutvalget at prisen, årets tillitsvalgt, henger høyt, og at det er viktig at prismottaker mottar prisen på en større samling av Parat-tillitsvalgte.

– Dette vil føre til at to personer deler oppmerksomheten på Paratkonferansen i 2023. Men det er bedre enn at vi bruker mindre arenaer eller lager kunstige eller halvgode arenaer for å overrekke 2022-prisen. Det er åpenbart hyggeligere for 22-vinneren å få prisen samtidig med at 23-vinneren får sin – på den viktigste årlige møteplassen, Paratkonferansen – enn å få prisen med langt færre mennesker og kolleger og venner til stede, sier Parats generalsekretær Trond R. Hole på vegne av arbeidsutvalget i Parat.

Det er allerede bestemt hvem som er årets tillitsvalgt 2022. Nominasjon av kandidater til årets tillitsvalgt 2023 blir kunngjort på nyåret.

Powered by Labrador CMS