Nordental arrangeres på Norges varemesse i Lillestrøm denne uka, sammen med Tannlegeforeningens årsmøte. Dette er Norges største møteplass for tannhelsebransjen, og selv om messa er noe mindre i år enn tidligere, er ThsF-lederen fornøyd med å være på plass med egen stand.
– Det er flere grunner til at vi kommer hit hvert år – rekruttering er en av dem, en annen er møte medlemmene våre. Dessuten er det nyttig å vise for bransjen at vi er til stede, at vi er en yrkesgruppe å regne med, sier Bang-Johansen.

Så langt under messa har Tannhelsesekretærenes forbund fått 21 nye medlemmer. 
– Vi har dessuten hatt nesten 100 av våre allerede eksisterende medlemmer innom, og det er bra. Mange har konkrete problemstillinger som de trenger hjelp til fra oss, andre kommer bare for å hilse på, sier Bang-Johansen.

Anne Gro Årmo, nestleder i ThsF, sier mange av medlemmene som stikker innom er svært positive.
– Det er sjelden jeg har truffet så mange fornøyde medlemmer. Mange av de nyinnmeldte har snakket med kollegaer som er veldig fornøyd med forbundet, og det er hyggelig å høre. Dette er viktig medlemspleie, særlig for dem i privat sektor, som vi ikke alltid ser så mye til ellers. Det er viktig for oss å være der for dem, sier hun.

Nordental pågår til og med lørdag denne uka.