Av: Trygve Bergsland 

Lindmo sier det kreves mot for å lykkes, at det er vanskelig å lykkes alene og ikke minst tar det lang tid.
– Den dagen jeg fikk ideen til dagens talkshow hørte jeg vår herre gråte av glede, englene sang og jeg hørte halleluja ropene gjalle.

Ting tar tid
Hun troppet opp i NRK med ideen, men det viste seg raskt at ikke alle var like entusiastiske. Etter å ha presentert den fantastiske ideen var det helt stille i rommet og hun måtte gå hjem uten noen avtale.
– Jeg har lært at det tar minst tre ganger så lang tid som først planlagt å få til noe, i tillegg koster det også tre ganger så mye i penger og energi. Ikke regn med at noen klapper deg frem, eller jubler for din nye idé. Det som fungerer er å tro på seg selv og jobbe hardt for å lykkes, sier Lindmo.

Hun sier det er de færreste som egentlig har talent for noe som helst, flaks er heller ikke noe å satse på ifølge Lindmo.
– Mitt råd er å ikke lage noen plan B. Omgi deg med noen av dine nærmeste som tror på deg og jobb systematisk frem ideer, avtaler og løsninger. Selv er jeg gift med en mann. Som menn flest sier han ikke for mye, men ved god hjelp av Google emosjonell translate forstår jeg ham og oversettelsesprogrammet forteller meg at han støtter meg fullt ut på vei til målet.

Podcast og Facebook
Lindmo sier det er kjipt å ikke få brukt egen kompetanse. 
– Vi lever så lenge at vi må tørre å prøve nye ting gjennom et langt liv. Jeg lever av lineært TV, selv om jeg hver dag leser at det er en teknologi som går mot slutten. Resultatet er at jeg i tillegg til TV har kastet meg ut i faste podcast-sendinger og Facebook – Det går faktisk ganske bra, sier damen i 40-årene og kaster utfordrende blikk mot publikum.