Skogen Lund tiltrådte som administrerende direktør i NHO i november 2012. Hun kom da fra stillingen som konserndirektør i Telenor. Hun var også NHOs president fra 2010 og frem til beslutningen om å tiltre som administrerende direktør.

– Det blir vemodig å slutte i NHO etter seks helt fantastisk spennende og meningsfylte år, men jeg gleder meg samtidig stort til å begynne i Schibsted – et spennende selskap som jeg kjenner godt etter mange år i ulike stillinger der fra 1998 til 2010, sier Skogen Lund, i en pressemelding.

Hun legger til;
– Jeg vil takke alle samarbeidspartnere fra bedrifter, fagforeninger, politikk og samfunnsliv og, ikke minst, alle ansatte i NHO for godt samarbeid i disse årene.

 Vegard Einan, nestleder i Parat, takker Skogen Lund for samarbeidet.
– Jeg vil takke Skogen Lund for samarbeidet, og ønske henne lykke til i den nye jobben, sier Einan.

NHO-styret vil nå starte prosessen med å finne ny administrerende direktør for NHO. Skogen Lund vil stå til disposisjon for NHO frem til 1. desember. Ole Erik Almlid, som fungerer som administrerende direktør mens Skogen Lund går på Forsvarets Høyskole, vil fortsette som fungerende NHO-sjef inntil ny leder er på plass.