Fortell alle som ikke er organisert at det er like viktig å forsikre jobben sin som å forsikre hus og bil. Har de råd til å la være? Det er for sent når det «brenner»!

Alle som verver ett eller flere medlemmer i perioden 1. – 31. oktober 2017 blir med i trekningen om to gavekort á 5000 kroner hos elektrokjeden Power!* 

Alle som verver får dessuten en flott kortholder pluss gavekort 250 kroner pr vervet medlem. Dette gavekortet kan brukes hos gogift.com.

Et medlemskap i Farmasiforbundet/Parat er først og fremst en forsikring som ivaretar dine rettigheter på arbeidsplassen. Samtidig sørger fagforeningen din for å forhandle fram gode lønns- og arbeidsbetingelser. 

Som medlem får du hjelp og støtte når du trenger det, av dyktige mennesker som er eksperter på arbeidslivet. I tillegg ivaretar Farmasiforbundet dine interesser når det gjelder yrke, bransje og utdanning.

På toppen av dette får du en rekke gunstige medlemsfordeler, blant annet gode tilbud på forsikringer og en time gratis advokathjelp til private saker hvert år.

Med stadig mer fokus på endring, effektivitet og omstilling, er det viktigere enn noen gang å ha en organisasjon i ryggen. De som er uorganiserte har ikke denne sikkerheten!

Jobber du i apotek eller legemiddelindustri? Bli en av oss! 
Send Parat til 1960 eller meld deg inn på parat.com


* Opplysninger om hvem som er ververen fylles inn i innmeldingsskjemaet.