Ny som leder i politiet? Uorganisert eller på leting etter et nytt fagforeningstilbud?

Norges Politilederlag er en del av Parat og organiserer ledere på alle nivåer og fagområder i politi- og lensmannsetaten. Bli medlem nå og få 6 måneders gratis medlemskap – klikk her!

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Politietaten har vært igjennom en stor omstilling de siste årene. Reformen har skapt særlige utfordringer for de av oss som er ansatt i lederstillinger. I usikre og krevende tider er det viktig at du velger en fagforening som jobber for dine interesser! Les mer

NPLs og Parats tillitsvalgte hjelper deg å fremme gode og velbegrunnede lønnskrav. Våre medlemmer i politi- og lensmannsetaten har ved lokale forhandlinger de siste årene oppnådd bedre lønnsutvikling enn gjennomsnittet for etaten.

Parats sekretariat har rådgivere med solid kompetanse på statlig lov- og avtaleverk, og bistår deg i alle saker som angår dine lønns- og arbeidsvilkår. Parat har også en egen juridisk avdeling som fungerer som et

”in-house” advokatkontor. Våre advokater er kun en telefon unna om du trenger juridisk bistand, for eksempel om du er berørt av omstilling.

Som medlem hos oss får du tilgang til omfattende medlemsfordeler, bank- og forsikringsordninger og et bredt kurs- og opplæringstilbud. Parat tilbyr dessuten 1 times privatrettslig rådgivning pr år til alle medlemmer.

Bli medlem nå og få 6 måneders gratis medlemskap – klikk her!

Nye medlemmer får 12 måneder innboforsikring fra Gjensidige til halv pris.

Spørsmål om NPL? Kontakt forbundsleder Marit Ellingsen, tlf 916 71 720, marit.ellingsen@politilederen.no

Spørsmål om forsikringstilbud? Kontakt Mona Strand Furuset, tlf 951 53 949, mona-strand.furuseth@gjensidige.no

Parat er en partipolitisk uavhengig fagforening tilknyttet Yrkesorganisasjonenes sentralforbund (YS).

Powered by Labrador CMS