Ravlo går på sin side fra jobben som politistasjonssjef i Værnes politistasjonsdistrikt, til arbeidet som leder for NPL.

Han ser på rollen som heltidstillitsvalgt for politilederne som en spennende utfordring.
– Det blir givende å være med på å påvirke i saker som har betydning for politiledere rundt om i landet. Medlemsmassen består av mange kloke mennesker, og både forbundsstyret og arbeidsutvalget vil bli gode rådgivere. Jeg ser frem til å bidra i de mange sakene NPL og Parat har meninger på og gir retning i, og gleder meg til å sette meg inn i dette i tur og orden, sier Ravlo, som tiltrer rollen som NPL-leder den 1. april.

Ravlo overtar etter Frank Gran, som har vært NPLs leder siden juni 2021. Gran er nå klar som fengselsleder på Bastøy. Han ser på tiden sin som NPL-leder som utrolig verdifull.
– Jeg har lært masse, og har opplevd et fantastisk samspill med medlemmene. Til tross for koronasituasjonen har vi hatt god kontakt. NPL er et aktivt forbund, og det har vært utrolig spennende å få lov til å være med på å rekruttere nye medlemsgrupper. Forbundet er en spennende og aktiv fremtid i møte med ny leder, sier Gran.