Her er det mye penger å spare – mange opplever å spare inn hele kontingenten ved å benytte fordelene.


Juridisk bistand 
Som medlem får du tilgang til Parats advokater, som har spesialkompetanse på lov- og avtaleverk som gjelder for din bransje. De står klar til å hjelpe deg hvis du opplever problemer eller utfordringer på din arbeidsplass. Våre advokater kan også hjelpe deg med private saker.

Medlemspris på forsikring
Som Parat-medlem kan du spare mye ved å benytte medlemsrabattene dine på forsikring. Over 60 % av medlemmene benytter seg av forsikringsfordelene som vi har forhandlet frem sammen med YS.

Forsikringene er blant markedets beste, og målinger viser at medlemmene våre er svært fornøyde med hvilke skader forsikringene dekker, kundebehandlingen og oppgjørstiden i Gjensidige.
Sjekk alle medlemsfordelene dine i Gjensidige

Er du allerede medlem i Parat?
Sjekk om du har tilgang til medlemsfordelene i Gjensidige. Logg inn på min side

Bank
Som medlem i Parat får du en av landets laveste renter på boliglån og mange andre fordeler hos Nordea Direct gjennom YS-avtalen. Har du boliglån i annen bank kan du spare flere tusen kroner på å flytte lånet ditt til Nordea Direct.
Les mer om banktilbudet og sjekk hva du kan spare.

YS Pensjon
Fra 1. januar 2021 vil alle som har innskuddspensjon få en egen pensjonskonto. Det betyr at nå velger du selv hvor innskuddspensjonen din samles. Egen pensjonskonto gjør at pensjonen fra nåværende og tidligere arbeidsgivere slås sammen.
Spar penger ved å flytte den til YS Pensjon. Alt på ett sted – i én konto!

Er du allerede medlem i Parat?
Sjekk om du har tilgang til medlemsfordelene i Nordea direkte og YS pensjon. Logg inn på min side

Norsk Tannhelseforsikring: Hjelp til tannlegeregningen

Med en forsikring hos Norsk Tannhelseforsikring kan du få hjelp til tannlegeregningen. Du kan få dekket utgifter til hull i tennene, sprukne fyllinger, rotfyllinger og så videre – til medlemspris.
Les mer på Norsk Tannhelseforsikrings hjemmesider

Stipend, utdanning og karriere
Som medlem i Parat kan du få opptil 20 000 kroner årlig i utdanningsstipend for godkjente studier på videregående skole, fagskole, høyskole og universitet. Du kan også få opptil 5 000 kroner til annen, kortere yrkes- eller organisasjonsfaglig oppdatering.

Rabattavtaler
Som medlem i Parat får du tilgang til en rekke rabattavtaler. Det er mye penger å spare hvis du benytter deg aktivt av de godene du får som medlem. Parat er et YS-forbund, og våre medlemmer får derfor tilgang til rabattavtaler som er forhandlet frem av YS

Compendia - En rask og enkel vei til de riktige svarene!
Som Parat-medlem har du tilgang til Compendia, en kunnskapsdatabase innenfor områdene arbeidsrett, folketrygd og HMS. Tilgangen krever innlogging via Min side

Parat-butikken
I butikken kan du bestille profileringsartikler og anerkjente merkevarer til gunstige priser.

Medlemsblader
Parat utgir fem medlemsblader, Parat, ParatStat, Tannhelsesekretæren, Farmasiliv og ParatLuftfart. Medlemmene får bladet i postkassen utfra bransjetilhørighet. Du kan også velge å få bladet elektronisk.