Váradi kom med nyheten om de nye rutene under et digitalt pressemøte torsdag. Han fortalte at forhåndsbestillinger av billetter på rutene de allerede har varslet, har gått bedre enn ventet, og at de derfor åpner flere. 

Selskapet oppretter en ny base i Trondheim, og vil herfra fly daglig til Stavanger og Bodø. I tillegg opprettes ruter mellom Tromsø og Bodø, Oslo og Ålesund, Oslo og Bodø, og Tromsø og Stavanger. 

Selskapet har tidligere fått krass kritikk for sine holdninger til fagforeninger, blant annet etter Váradi uttalte at de var et fagforeningsfritt selskap i forbindelse med etableringen i Norge. Under pressekonferansen torsdag avviste han at de nekter ansatte å fagorganisere seg, men sa at dette er opp til de ansatte selv.
- Det er ikke min avgjørelse. Det er en avgjørelse som må tas av folkene i selskapet og ikke av folk utenfor, sa han. 

Nestleder i Parat, Anneli Nyberg, mener Wizz Air-sjefens endrede uttalelser har rot i motstanden selskapet har fått i Norge basert på hans tidligere fagforeningsfiendtlige kommentarer.
- I Norge er det en selvfølge å akseptere retten til å organisere seg, og når Wizz Air nå har endret sine uttalelser i spørsmålet om fagforeningsmedlemskap tror jeg det beror på en massiv motstand på deres tidligere utsagn. Når selv Norges statsminister har tatt dem til motmæle og uttalt seg om hvordan arbeidslivet i Norge organiseres, så hadde vel ikke Wizz Air noe annet valg enn å ordlegge seg annerledes, sier Nyberg. 

Hun mener det gjenstår å se om Wizz Air faktisk viser at de respekterer spillereglene og lovverkene her i Norge.
- Wizz Air er hjertelig velkomne til å kontakte Parat hvis de ønsker å inngå en tariffavtale for deres ansatte i Norge, sier Parats nestleder.

Wizz Air-sjef Váradi avviste under pressekonferansen torsdag at selskapet tidligere har gitt represalier til ansatte som har organisert seg i andre land. Dette mener leder i Pilotforbundet, Oddbjørn Holsether, er ren bløff.
- Wizz Air har fått dommer i andre europeiske land som tilsier at de har straffet ansatte som har forsøkt å organisere seg, sier han.