Velg periode for utlisting av artikler

Nyheter

 • 18.01.2018
  Ser fram til samarbeid med Listhaug
  Sylvi Listhaug ble onsdag utnevnt som justis-, beredskaps- og innvandringsminister. Parats sentrale tillitsvalgte i politiet og domstolene ser fram til å samarbeide med den nye statsråden.
 • 18.01.2018
  Hvem fortjener å bli årets tillitsvalgt i Parat?

  Det er igjen på tide å nominere kandidater til å motta prisen årets tillitsvalgt i Parat. Prisen deles ut under Parat-konferansen som blir arrangert på Gardermoen den 12. februar 2018. 


 • 16.01.2018
  Stat og privat med felles utfordringer
  Over 100 sentrale tillitsvalgte fra privat og statlig sektor i YS møttes til konferanse i Drammen tirsdag. På agendaen sto statlig og privat samarbeid om effektiv og ansvarlig omstilling.
 • 15.01.2018
  Når sjefen er en app: Mye skrik – lite arbeid
  Delingsøkonomien, eller det som fagfolkene nå kaller plattformøkonomien, er forsvinnende liten i Norge. Den viser heller ingen tegn til rask vekst. Og få av dem som formidler tjenester i dette markedet er opptatt av arbeidstakernes helse, arbeidsmiljø og sikkerhet, går det fram av ny FAFO-rapport.
 • 12.01.2018
  Enighet mellom YS og Virke om ny hovedavtale
  YS og arbeidsgiverforeningen Virke ble fredag enige om ny hovedavtale 2018 - 2021.
 • 12.01.2018
  Nye regler for utbetaling av feriepenger for statsansatte
  Fra 2018 er ferielønnstillegget for ansatte i staten historie. Heretter skal også ansatte i staten få utbetalt feriepenger i juni i stedet for lønn. Det innebærer at reglene for hvordan feriepenger beregnes og betales ut blir litt likere det som gjelder på andre arbeidsplasser.
 • 10.01.2018
  Større politistyrke i Parat
  Første januar 2018 ble Norges Politilederlag en del av Parat. Fra før har Parat en stor gruppe medlemmer i politiet. – Nå får vi enda større slagkraft, sier leder for Parat politiet Unn-Kristin Olsen.
 • 09.01.2018
  Politiet: Tillit og bekymring
  Gjennomgående tillit til politiet, men bekymret for nettkriminalitet og responstid. 83 prosent av innbyggerne har svært stor eller ganske stor tillit til politiet, en økning på 2 prosentpoeng fra i fjor, viser politiets egen undersøkelse.
 • 02.01.2018
  Parats julekalender: riktige svar
  Adventstiden og julekalenderen er over for i år. Parat gratulerer vinnerne, som alle har fått eller vil få en julegave i posten. Årets kalender har nok hatt litt vanskeligere svar enn tidligere, og nå har du muligheten til å repetere spørsmålene og få de riktige svarene.