Les

Parat setter pris på god ledelse: Astrid Nordstrand

Ledelse på norsk er Parats flaggsak i år. For å rette oppmerksomheten mot god ledelse, vil Parat hver måned gi en oppmerksomhet til en leder som medlemmer og tillitsvalgte mener fortjener en påskjønnelse for den gode måten vedkommende forvalter sin lederrolle på.
Av Lill Jacqueline Fischer Publisert dato 19.01.2021 11:05 redigert 22.05.2023 11:10

I desember 2020 er det Astrid Nordstrand som får en blomsterhilsen fra Parat. Hun gikk av med pensjon i desember, men frem til det var hun leder for NAV Halden og Aremark. Nordstrand har vært i etaten i mange år først i lederstilling på sosialkontoret i Fredrikstad. Ved etableringen av NAV Halden og Aremark i 2009 ble hun leder der.

Olena Kildebo, har vært ansatt i NAV Halden og Aremark i ti år. Hun har også vært tillitsvalgt for Parat. Hun beskriver Nordstrand som en leder som gjennom en helhetlig tilnærming til de ansatte, greier å motivere og få ut det beste av hver enkelt arbeidstaker.
– Nordstrands dør var alltid åpen for oss ansatte. Hun tok seg alltid tid til å snakke med og lytte til oss, sier Kildebo.

Som leder var Astrid Nordstrand i følge Kildebo en som så løsninger fremfor begrensinger.
– 
Hun er rettferdig og tydelig, men samtidig god til å lytte til og forstå de ansattes problemstillinger, sier Kildebo.

Olena Kildebo beskriver NAV Halden og Aremark  som en arbeidsplass med et unikt miljø, både kollegialt og faglig. En arbeidsplass som har plass til alle og hvor alle er akseptert som de er.
– Det var alltid hyggelig å komme innom kontoret hennes fordi hun, som er en klok kvinne, alltid ga gode tips og gode råd, sier Kildebo.

– Det er flere personlige egenskaper som gjør henne unik. Hun er den beste sjefen i verden, som tar vare på hvert enkelt av oss. Hun kjenner oss godt og bygget et godt arbeidsmiljø i NAV Halden og Aremark. Hun er hardarbeiderne kvinne, som inspirerer og går foran alle som et godt eksempel. Arbeidet hennes er preget av omsorg, omtanke og kjærlighet, sier Olena Kildebo.

 
© Parat -
din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Personvernregler i Parat
Parats presserom
For arbeidsgivere
RSS nyhetsstrømVåre nettsteder:  

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com  
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere 
parat.com/ung
Kontakt oss

Tlf: +47 482 10 100

forhandling@parat.com
tariff@parat.com
webmaster@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo
Vi er Parat - 

og vi jobber for at
du skal få en enda
bedre arbeidsdag!

Mer om vår visjon

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?