Les

Gratis webinar – relasjonsledelse i et digitalt system

YS samarbeider med Mitt Lederunivers for å gi deg som leder et bistand til lederoppgaver på alle nivåer. Livet som leder kan være krevende og komplekst, men vi er her for å støtte deg! 
Av Inger-Lise Harstad Publisert dato 08.09.2021 13:20 redigert 08.09.2021 16:16
Onsdag 15.september 2021 fra klokka 12.00 til 13.00 er det tid for nytt webinar, med følgende tema: Relasjonsledelse i et digitalt system – Inflow24

Webinaret er gratis – inviter gjerne kollegaer og venner som jobber i aktuelle lederstillinger.

Hvem holder webinaret?
Trude Falck Bjånes har vært leder innenfor humanitær, IT og media virksomheter. Trude er daglig leder, samskaper og lederutvikler i it`s timeout AS og er en del av Mitt Lederunivers. Hun brenner for å bistå ledere til å bli tryggere og tydeligere. Les mer om Trude her.

Kjell Værøy Ljøstad
har jobbet i over 20 år i IT-bransjen, og har solid erfaring med etablering av bedrifter. Gjennom 10 år satt Kjell i ledergruppen i Webstep, som år etter år var i toppen av Great Place To Work. I dag er Kjell Daglig Leder i Sonat Consulting Oslo og er styreleder i Mitt LederUnivers.

Hva handler webinaret om?

Kjenner du som leder til hva som interesserer og motiverer dine ansatte? Hva som gir dem en følelse av mestring og hva som gjør at dine medarbeidere er i flytsonen? I hvor stor grad kjenner du 24 timers-medarbeideren? Har og tar noen medarbeidere faste roller på autopilot, eller kan de ta andre roller? Har dere nødvendige roller for å levere på visjon, misjon, strategi, mål og verdier?

I dette webinaret deler Trude og Kjell tanker og erfaringer ved bruk av lederverktøyet InFlow24. Dette er et verktøy som er laget for å gi deg bedre innsikt i dine ansatte, både som individer og som gruppe. De deler praktiske eksempler for hvordan bruke verktøyet i hverdagsledelsen.

Målgruppe:
 Ledere på alle nivåer

Klikk her for påmelding!

Ønsker du å vite mer om samarbeidet med Mitt LederUnivers, kan du lese mer her: 
© Parat -
din arbeidstakerorganisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270

Personvernregler i Parat
Parats presserom
For arbeidsgivere
RSS nyhetsstrømVåre nettsteder:  

parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com  
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 
parat.com/ledere 
parat.com/ung
Kontakt oss

Tlf: +47 482 10 100

forhandling@parat.com
tariff@parat.com
webmaster@parat.com

Lakkegata 23
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo
Vi er Parat - 

og vi jobber for at
du skal få en enda
bedre arbeidsdag!

Mer om vår visjon

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?