Les

Gratistilbud for deg i reiselivs­bransjen - nye kurs i januar

Jobber du i reiselivsbransjen? Nå kan du få gratis kompetansepåfyll, yrkesnorsk kurs og teori til fagprøven – oppstart fra januar 2021.
Av Parat Publisert dato 09.12.2020 12:25 redigert 14.12.2020 10:05

Koronakrisen har satt deg som jobber i reiselivsnæringen i en usikker situasjon. For mange vil det ta tid før man kan vende tilbake til full jobb. Nå har du muligheten til å bruke ledig tid til å utvikle ny kompetanse. Reiselivsnæringen er i omstilling, og bransjeprogram gir deg muligheten til å stå sterkere rustet etter krisen.

Parat, Fellesforbundet, HK, NHO Reiseliv, Virke, LO og NHO jobber derfor sammen med Kompetanse Norge for å sette i gang korte og relevante opplæringstilbud for alle som jobber med reiseliv.

Gjennom bransjeprogram kan du delta i opplæring og kurs eller endelig starte på utdanningen du lenge har tenkt på. Det er helt gratis. Dagpengemottakere vil ikke miste dagpengene og arbeidstakere kan kombinere opplæring med jobb.

GRATIS kurs i teori til fagprøven kurs og yrkesnorsk kurs – oppstart fra januar
AOF har gleden av å kunne tilby GRATIS kurs i teori til fagprøven kurs og yrkesnorsk kurs for deg som har tilknytning til Reiselivsbransjen. Kursene er dekket av Kompetanse Norge som del av Bransjepakken i Reiseliv. Du kan ta kurset enten du er i jobb, permittert eller arbeidsledig.

For å ta fagbrevkursene må man ha minst 4-5 års erfaring i faget, og norsk B1. Yrkesnorsk er kravet tilknytning til bransjen, helst 4-5 år og norsk A2/B1.

Resepsjonsfaget, https://www.aof.no/telemark/teori-til-fagproven/bransjeprogram---vinter---resepsjonsfaget----fagbrev/365725/kurs 

Reiselivsfaget, https://www.aof.no/telemark/teori-til-fagproven/bransjeprogram----reiselivsfaget---fagbrev/362213/kurs

Yrkesnorsk reiseliv, https://www.aof.no/telemark/sprak/-bransjeprogram---yrkesnorsk---reiselivsfaget-/362229/kurs

Servitørfaget, https://www.aof.no/teori-til-fagproven/bransjeprogram-servitorfaget---fagbrev-var-2021-dagtid/364977/kurs

Servitørfaget, https://www.aof.no/teori-til-fagproven/bransjeprogram-servitorfaget---fagbrev-var-2021-kveldstid/365091/kurs

Yrkesnorsk servitørfaget, https://www.aof.no/sprak/bransjeprogram---yrkesnorsk-servitor---intensiv-januar-2021-dagtid/354798/kurs


Les mer om Kompetanseprogrammet 

© Parat - din arbeidstaker-organisasjon i YS

Org.nr. 971 480 270
Personvernregler i Parat
Parats presserom
For arbeidsgivere
RSS nyhetsstrøm

Våre nettsteder:  
parat.com
parat24.com
paratkompetanse.com 
parattariff.com 
parat.com/pensjon
parat.com/tillitsvalgt 

parat.com/ledere

Vi er Parat - 
og vi jobber for at
du skal få en enda
bedre arbeidsdag!
Mer om vår visjon

Kontakt oss

Tlf  +47 482 10 100
post@parat.com
webmaster@parat.com
Lakkegata 23 
Postboks 9029 Grønland
0133 Oslo
Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?